Petar Strugar
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Glumac Petar Stugar pojavio se sinoć u javnosti sa devojkom, koleginicom Ninom Nešković.

Otkrio je da mu i te kako znači što je uz njega.

- Ovde je veliki broj kolega, koji je došao da podrži ovu kuću, pozorište, svi radimo zajedno. Podržavamo se međusobno, što više dobrih projekata, to je dobro za sve nas - istakao je Strugar prvo, pa dodao:

Znači mi podrška lepše polovine. Te stvari uvek znače. I ona i mnogi moji bliski ljudi su ovde. To mi je sve bitno - rekao je glumac za "Blic".

Petar Strugar

Ata Images

 

Njih dvoje su uplovili u romansu tokom rada na predstavi "Naš razred" u nacionalnom teatru.

Nina je privukla je pažnju javnosti ulogom u seriji "Državni službenik", a glumom je počela da se bavi kada je imala 16 godina. O njenom privatnom životu se malo zna, a poznato je da se u prošlosti zabavljala sa hirurgom, sa kojim je delila zajedničke uspomene putem Instagrama.

Podsetimo, mladu glumicu, Ninu, gledali smo i u „Kalkanskim krugovima“, „Radio Milevi“, „Klanu“, u filmu „Močvara“, a prvu ulogu imala je u tinejdž seriji „Priđi bliže“. 

@alo_portal Redakcija Alo! je dobila rođendansku čestitku pevača Saše Kovačevića ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #fyp #foryou #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #sasakovacevic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading