Petar Strugar
Foto: ATA IMAGES/Ata Images

Sinoć je održan festival FEDIS u Beogradu na kom je prisustvovao glumac Petar Strugar, ali ovoga puta u društvu svoje devojke, koja je takođe poznata javnosti.

Naime, sa Petrom Strugarom je došla i njegova nova izabranica Nina Nešković, koja se pojavila u crnoj haljini i čizmama. Bez prenaglašene šminke, mlada glumica akcenat je stavila na prirodnu lepotu.

S druge strane, Petar je bio u svom prepoznatljivom ležernom izdanju, crnoj majici i farmerkama.

Nina Nešković pažnju publike privukla je ulogom u seriji „Državni službenik“, a od proletos je u vezi sa svojim kolegom.

Mladu glumicu gledali smo i u „Kalkanskim krugovima“, „Radio Milevi“, „Klanu“, u filmu „Močvara“, a prvu ulogu imala je u tinejdž seriji „Priđi bliže“, kada je imala 16 godina.

Podsetimo, prošle godine se pisalo da je Strugar mesecima u vezi sa koleginicom Kalinom Kovačević. Pretprošle godine je dobio sina Iva sa misterioznom Oljom, a neposredno pre toga bio je u vezi sa pevačicom Milicom Todorović. Mnogi su zaboravili da je Petar pre skoro deceniju u braku bio sa šest godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić. Njih dvoje su se nakon dve godine zabavljanja venčali 2013. godine, na intimnoj proslavi u Zemunu, a u junu 2014. godine dobili su sina Zariju. Malo ko zna da je glumac svojevremeno imao i romansu sa voditeljkom "Parova" Anđelom Lakićević.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading