Petar Strugar
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Glumac Petar Strugar trenutno uživa u ljubavi sa glumicom Ninom Nešković, a malo ko zna kako izgleda njegova bivša žena koja je takođe glumica.

Naime Petar je bio u braku sa 6 godina starijom koleginicom sa kojom ima sina Zarija.

U pitanju je Ivana Nikolić, koju smo zavoleli u serijama "Ubice mog oca","Sinđelići" i "Žigosani u reketu", a pozorišna publika je može gledati u Beogradskom dramskom pozorištu, gde je stalni član od 2010. godine.

Petar i Ivana su se venčali 2013. godine nakon dve godine zabavljanja, a godinu dana kasnije su dobili sina Zarija. Međutim, 2015. godine su stavili tačku na svoj brak, ali su ostali u dobrim odnosima.

– Petar i ja smo ostali u dobrim odnosima, ali na tome se radi. To je nešto što je popravljivo i moguće, tako da smo mi, na obostrano zadovoljstvo, jako dobri prijatelji i učestvujemo zajedno u odgajanju sina – pričala je Ivana svojevremeno i dodala da nije prestala da veruje u ljubav i brak.

Zajedno sa Petrom deli ljubav prema jahanju, a ljubav prema konjima su preneli i na sina Zarija.

– Vodimo sina na jahanje i zbog toga sam posebno srećna, jer sam odrasla uz konje i treća sam generacija u mojoj porodici koja se bavi odgojem. Sad je to naš zajednički hobi u kojem svi uživamo – ispričala je glumica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading