ANA NIKOLIĆ PIJANA NA ROĐENDANU PRAVILA HAOS Pevačica se odvalila od viskija i urlala po kafiću
Foto: ATA Images

Ana Nikolić je već godinama, umesto hitovima, u centru medijske pažnje zbog skandala koje pravi, a da ne planira da odustane od poročnog života, još jednom je dokazala.

Iako ne krije da voli da popije koju čašicu više, pevačica je nadmašila samu sebe kada je na proslavi svog 44. rođendana pod dejstvom alkohola pravila haos i sebe poredila s pokojnom kraljicom Engleske, Elizabetom.

- Ana je pre nekoliko dana oko devet sati uveče došla sa prijateljem u jedan lokalni kafić na Vračaru. Svi su se iznenadili kada su je videli, a ona je rekla da je odlučila da upravo tu proslavi svoj 44. rođendan - započeo je za Alo! priču izvor.

ANA NIKOLIĆ PIJANA NA ROĐENDANU PRAVILA HAOS Pevačica se odvalila od viskija i urlala po kafiću

Foto: Ataimages

 

- Kada je došla u lokal, ona je već bila pod dejstvom alkohola, vikala je i ponašala se krajnje neartikulisano. Sve vreme je naručivala jedan od najskupljih viskija, a kako bi izbegla radoznale poglede prolaznika, odlučila je da sedne za sto koji se nalazi u samom ćošku kafića. Takođe, pored nje je sve vreme bio jedan momak iz obezbeđenja koji je vodio računa o tome da niko ne fotografiše Anu u takvom stanju. U jednom trenutku, jedna devojčica je želela da je uslika svojim telefonom, ali momak je odmah skočio na nju i zabranio joj da joj prilazi. Ona je objasnila da je Anin fan, te da nije imala nameru da zloupotrebi fotografiju i strasti su se smirile - objasnio je dobro upućeni sagovornik, i otkrio da je pevačica u pripitom stanju sebe poredila s nedavno preminulom kraljicom.

ANA NIKOLIĆ PIJANA NA ROĐENDANU PRAVILA HAOS Pevačica se odvalila od viskija i urlala po kafiću

Tviter printskrin

 

- Sve vreme je vikala i skretala pažnju na sebe. U jednom trenutku je pričala kako će ona živeti kao kraljica Elizabeta. Svi su se smejali njenim izjavama, a ona je bila toliko pijana, da se na kraju teturala po lokalu - zaključio je priču za Alo! izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Podsetimo, Ana je proteklih meseci bila u žiži javnosti zbog svojih izjava protiv LGBT populacije, koja ju je proslavila, a takođe se našla na stubu srama kada je zakasnila na rođendan svoje ćerke, kao i kada joj je tokom nastupa u pripitom stanju ispala bradavica.

Valjala se po haubi

Nikolićeva je nedavno zgrozila javnost kada se valjala po haubi automobila, a tom prilikom je dizala noge te joj se video donji veš.

UHAPŠEN MUŽ PREBIJENE SESTRE TIKTOKERKE UKI Q Hitno će biti sproveden dežurnom tužiocu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading