ON IMA SVOJE MUŠKE AKTIVNOSTI Mirka Vasiljević iskreno o braku i deci: Ja sam domaćica
Alo

Glumica Mirka Vasiljević otvorila je dušu o novom članu porodice, mužu Vujadinu Saviću i svim izazovima koje nosi velika šestočlana porodica.

Mirka i njen suprug Vujadin već duže žive na relaciji Kipar-Beograd. Glumica kaže da kada su u inostranstvu, ona je domaćica, dok je u Beogradu situacija malo drugačija.

ON IMA SVOJE MUŠKE AKTIVNOSTI Mirka Vasiljević iskreno o braku i deci: Ja sam domaćica

Alo

 

- Kod nas se sve stalno menja, na svakih šest meseci. Nikada ne znamo da li će Vujadin promeniti klub, trenutno je on u tražnji za novim klubom, pa ćemo videti gde ćemo se onda seliti. Trenutno smo u Beogradu. Čovek kad hoće, on može. Kad neće, on nađe izgovor. Gluma je deo mog krvotoka, ne samo moj poslovni poziv. Kada je glumački poziv tu, ja sam uvek za. Uspem da se organizujem, moja porodica mi dosta pomaže. Kada smo u inostranstvu, ja sam tamo domaćica i moja osnovna uloga je da kuću držim pod kontrolom i da sve ja radim, a da njemu u fokusu bude fudbal. Kada smo u Beogradu, to je malo drugačije. Tada smo malo raštrkani, on ima svoje muške aktivnosti, viđa se sa drugarima. Nekada zajedno izađemo, a nekad on ode na svoju stranu. U inostranstvu mnogo više vremena možemo da provedemo zajedno - rekla je glumica.

Glumica kaže da se oko dece sve dogovaraju i da timski donose odluke.

ON IMA SVOJE MUŠKE AKTIVNOSTI Mirka Vasiljević iskreno o braku i deci: Ja sam domaćica

Alo

 

- Oko dece je sve stvar dogovora. Dešava se i da je on loš policajac, dešava se i da to nekada budem ja. Sve radimo timski i međusobno se podržavamo u odlukama. Drago mi je kada deca kažu da podjednako vole i mamu i tatu - rekla je Mirka Vasiljević za Kurir.

OVE SKUPOCENE MAŠINE VOZE NASLEDNICI PEVAČICA Dostižu cenu i preko 200.000 evra, takav auto ima samo on u Srbiji, drugi ima vozni park iz snova, a evo ko je najskromniji

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading