Vujadin, Mirka
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Vujadin Savić i njegova nevenčana supruga Mirka Vasiljević pre dve godine su se našli u centru pažnje zbog svađe na premijeri filma.

Oni su se tada sukobili jer je Savić odbio da se pojavi na crvenom tepihu sa Mirkom.

Savić je tada navodno urlao na nju ispred svih, a Mirka se tada oglasila za medije. 

- Nikada se nisam bavila demantima u svom životu. U medijima treba da budem zbog posla. Ne volim da privatne stvari isplivavaju u javnost - govorila je Mirka tada za "Blic", a onda objasnila situaciju koja se tada dogodila na premijeri filma.

- Vujadin i ja smo bili na premijeri filma, prijateljski smo došli kod Sandre Mitrović kako bismo pogledali njen film. Vujadin je neko ko voli da je u medijima isključivo zbog sporta, oboje ne volimo privatne stvari da javno pokazujemo. Te večeri, crveni tepih je bio postavljen za moje kolege i umetnike, samim tim sa i ja tu prošetala. On ne voli da prolazi kroz te stvari. Vujadin voli da je jedino na pravoj fudbalskoj travi i na terenu i ja to od početka zabavljanja poštujem. Ovo ništa nije bilo novo, da on ne voli da se slika i daje intervjue. Ništa tu meni nije bilo strašno - poručila je tada Mirka za "Blic".

Urlao pred svima 

Podsetimo, svečana ceremonija održana je u centru grada, a sve zvanice su imale obavezu da prvo prošetaju crvenim tepihom, poziraju i fotkaju se za predstavnike sedme sile, a onda uživaju u filmu.

Ovaj protokol se navodno nikako nije dopao bivšem fudbaleru Vujadinu Saviću. On je sve vreme bio rezervisan, namršten i ljut. Negodovao je što ga foto-reporteri snimaju i slikaju.

Kada ga je Mirka zamolila da izađu zajedno na crveni tepih da ispoziraju, poludeo je, pa je urlao.

- Beži, bre. Idi sama. Ne zanima me to - vikao je Vujadin na ženu pred svima i sve vreme odmahivao rukama.

Mirka ga je odvela iza stuba da ga urazumi i pokuša da mu objasni da bi bilo lepo da imaju zajedničke fotke, ali on je ostao neumoljiv.

Dok je ona pozirala, on je iskoristio priliku da nestane u masi zvanica. Iako je minut pre doživela neprijatnu scenu od supruga Vujadina, Mirka je pozirala s osmehom, baš kao prava glumica, sakrivši da je htela u zemlju da propadne zbog rasprave koju su videli svi koji su se našli u blizini, preneo je tada "Srpski Telegraf".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading