Vujadin, Mirka
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Brak glumice  Mirke Vasiljević i fudbalera Vujadina Savića ne prestaje da intrigora javnost, najviše zbog toga što njih dvoje posle toliko godina zajedničkog života i dece koju imaju nisu venčani. Glumica je sada progovorila o razlogu i otkrila da je ona kriva za to.

Kako je Mirka objasnila, ona je svom suprugu obećala da neće dozvoliti da prođe još 14 godina a da nisu u braku.

- Ja kriva, Vujadin je tu jednostavniji i što se njega tiče, svadba može već da bude sutra. On bi sa dva tri poziva organizovao sve, dok ja razmišljam o boji salveta i tako nekim stvarima. Ali kako sam starija, nekako shvatam da je manje ipak više i da je najbitnije kakva će biti atmosfera - rekla je ona.

Mirka Vasiljević

Printscreen

 

- Bitno mi je da su svi bitni ljudi tu, da se lepo provedemo i da napravimo lepe uspomene. To je ono što ne može niko da nam oduzme i to će jednog dana kada ostarimo da nam greje srce i dušu. Pošto sam ja kompikovanija, obećala sam Vujadinu da će svadbe biti, sada samo da vidmo koje godine. Nadam se da neće proći još 14 godina - zaključila je ona za Grandonline.

Podsetimo, Vujadin Savić napravio je užasnu scenu Mirki Vasiljević kada ga je zamolila da izađe sa njom na crveni tepih da ih fotografišu predstavnici medija.

- Beži, bre. Idi sama. Ne zanima me to - vikao je Vujadin na ženu pred svima i sve vreme odmahivao rukama.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading