Vujadin, Mirka
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Fudbaler Vujadin Savić i njegova nevenčana supruga, glumica Mirka Vasiljević pojavili su se pre dve godine zajedno na premijeri jednog filma, gde je navodno došlo do žustrije rasprave, o kojoj se i dan danas priča.

Vujadin Savić napravio je užasnu scenu Mirki Vasiljević kada ga je zamolila da izađe sa njom na crveni tepih da ih fotografišu predstavnici medija.

Svečana ceremonija održana je u centru grada, a sve zvanice su imale obavezu da prvo prošetaju crvenim tepihom, poziraju i fotkaju se za predstavnike sedme sile, a onda uživaju u filmu.

Ovaj protokol se navodno nikako nije dopao fudbaleru Vujadinu Saviću. On je sve vreme bio rezervisan, namršten i ljut. Negodovao je što ga foto-reporteri snimaju i slikaju.

Kada ga je Mirka zamolila da izađu zajedno na crveni tepih da ispoziraju, poludeo je, pa je urlao.

- Beži, bre. Idi sama. Ne zanima me to - vikao je Vujadin na ženu pred svima i sve vreme odmahivao rukama, a potom se oglasila i sama Mirka i otkrila šta je razlog takvog ponašanja.

- Nikada se nisam bavila demantima u svom životu. U medijima treba da budem zbog posla. Ne volim da privatne stvari isplivavaju u javnost - rekla je Mirka tada, a potom i objasnila šta se desilo.

- Vujadin i ja smo bili na premijeri filma, prijateljski smo došli kod Sandre Mitrović kako bismo pogledali njen film. Vujadin je neko ko voli da je u medijima isključivo zbog sporta, oboje ne volimo privatne stvari da javno pokazujemo. Te večeri, crveni tepih je bio postavljen za moje kolege i umetnike, samim tim sa i ja tu prošetala. On ne voli da prolazi kroz te stvari. Vujadin voli da je jedino na pravoj fudbalskoj travi i na terenu i ja to od početka zabavljanja poštujem. Ovo ništa nije bilo novo, da on ne voli da se slika i daje intervjue. Ništa tu meni nije bilo strašno - poručila je tada Mirka za "Blic".

Podsetimo, dok je ona dostojanstveno pozirala nakon skandala, on je iskoristio priliku da nestane u masi zvanica, pisao je "SrpskiTelegraf."

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading