MIRKA VASILJEVIĆ POZIRALA U BIKINIJU Glumica pokazala izvajano telo posle četiri porođaja, u vrelijem izdanju je niste videli
ATA Images

Mirku Vasiljević nikada do sada nismo videli oskudno odevenu, kao ni u provokativnom izdanju koje otkriva previše, te je zbog toga fotografija na kojoj pozira u bikiniju sve iznenadila.

Glumica, ali ni njen suprug, fudbaler Vujadin Savić, nisu aktivni na društvenim mrežama u velikoj meri, te svaka njihova objava privuče veliku pažnju javnosti.

Jednom prilikom Vujadin se pohvalio izgledom svoje izabranice, te sa pratiocima podelio fotografiju Mirke u bikiniju, što je šokiralo javnost.

Mirka Vasiljević

Foto: Printscreen/instagram

 

Mirku do tada nikada nismo videli bez odeće, čak ni u scenama koje snima, te je ova objava postala viralna na mrežama.

Takođe, detalj koji je svima privukao pažnju jeste to da glumica nema ni kilogram viška, te da su joj proporcije tela savršene čak i nakon četiri porođaja.

Ona je u društvu ćerke pozirala na ivici bazena, a na njenu izvajanu figuru niko nije ostao imun, te su se komentari ispod fotke samo nizali.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vesna

19.03.2024 23:12

Nevidjeno. Mlada zena , majka gomile dete, pa ni traga od viska. Stvarno ,ne znam o cemu price i sta je cudno? Ceo staz sam imala samo 49 kg, cak i posle porodjaja mu 38oj godini, a jela vise od svih i slano i slatko. U 61. samo 52 kg.. Veceram kasno , pizze, pite , gibanice...Ili cak komplet sa supom, mesom , salatom , popijem kafu i pojedem nesto slatko. Stvar je u genima, kretanju, i redovnoj ishrani.