Vujadin, Mirka
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Svadbe, koju su Mirka Vasiljević i Vujadin Savić planirali krajem maja, neće biti. Kako je sama glumica otkrila, glavni krivac za to je niko drugi nego ona sama.

I to je nešto što lepa glumica nikad nije krila, naprotiv, kad god bi je neko pitao kada će se njih dvoje venčati, uvek je govorila:

- Ja sam kriva, Vujadin je tu jednostavniji i što se njega tiče, svadba može da bude koliko sutra. On bi sa dva tri poziva organizovao sve, dok ja razmišljam o boji salveta i tako nekim stvarima. Ali kako sam starija, nekako shvatam da je manje, ipak, više, i da je najbitnije kakva će biti atmosfera - rekla je jednom prilikom za domaće medije Mirka, koja je sa Vujadinom već 14 godina u vanbračnoj zajednici.

NIŠTA OD SVADBE SAD U MAJU Mirka otkrila ko je kriv što se neće udati za Vujadina

Foto: Printscreen/instagram

 

Par ima četvoro dece, prvi je na svet došao sin Andrej, koji se rodio 2011. godine u Francuskoj, gde je u to vreme Vujadin igrao fudbal. Dve godine kasnije im se rodila ćerka Adrijana, a 2014. i sin Mihajlo. Sedam godine kasnije, 2021. stigla je još jedna naslednica, kojoj su mama i tata dali ime Anika. 

- Bitno mi je su nam svi važni ljudi tu, da se lepo provedemo i da napravimo lepe uspomene. To je ono što ne može niko da nam oduzme i to će jednog dana kada ostarimo da nam greje srce i dušu. Pošto sam ja komplikovanija, obećala sam Vujadinu da će svadbe biti, sada samo da vidmo koje godine. Nadam se da neće proći još 14 godina - rekla je nedavno Mirka, a sada je otkrila da su venčanje planirali krajem ovog meseca. Međutim, to se izjalovilo, opet njenom "krivicom".

- Želeli smo da krajem maja imamo veliku privatnu proslavu, ali meni je upao ovaj projekat s kuvanjem baš tih dana. Opet se mimoilazimo, ali znam da će svadba doći baš kad bude trebalo - rekla je Mirka za Stil. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading