Vujadin, Mirka
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Fudbaler Vujadin Savić i njegova nevenčana supruga, glumica Mirka Vasiljević pojavili su se pre dve godine zajedno na premijeri jednog filma, gde je navodno došlo do žustrije rasprave, o kojoj se i dan danas priča.

Vujadin Savić napravio je užasnu scenu Mirki Vasiljević kada ga je zamolila da izađe sa njom na crveni tepih da ih fotografišu predstavnici medija.

Vujadin, Mirka

Foto: ATA Images

 

Svečana ceremonija održana je u centru grada, a sve zvanice su imale obavezu da prvo prošetaju crvenim tepihom, poziraju i fotkaju se za predstavnike sedme sile, a onda uživaju u filmu.

Ovaj protokol se navodno nikako nije dopao fudbaleru Vujadinu Saviću. On je sve vreme bio rezervisan, namršten i ljut. Negodovao je što ga foto-reporteri snimaju i slikaju.

Vujadin, Mirka

Foto: ATA Images

 

Kada ga je Mirka zamolila da izađu zajedno na crveni tepih da ispoziraju, poludeo je, pa je urlao.

Beži, bre. Idi sama. Ne zanima me to - vikao je Vujadin na ženu pred svima i sve vreme odmahivao rukama, a potom se oglasila i sama Mirka i otkrila šta je razlog takvog ponašanja.

- Nikada se nisam bavila demantima u svom životu. U medijima treba da budem zbog posla. Ne volim da privatne stvari isplivavaju u javnost - rekla je Mirka tada, a potom i objasnila šta se desilo.

Vujadin, Mirka

Foto: ATA Images

 

- Vujadin i ja smo bili na premijeri filma, prijateljski smo došli kod Sandre Mitrović kako bismo pogledali njen film. Vujadin je neko ko voli da je u medijima isključivo zbog sporta, oboje ne volimo privatne stvari da javno pokazujemo. Te večeri, crveni tepih je bio postavljen za moje kolege i umetnike, samim tim sa i ja tu prošetala. On ne voli da prolazi kroz te stvari. Vujadin voli da je jedino na pravoj fudbalskoj travi i na terenu i ja to od početka zabavljanja poštujem. Ovo ništa nije bilo novo, da on ne voli da se slika i daje intervjue. Ništa tu meni nije bilo strašno - poručila je tada Mirka za "Blic".

Podsetimo, dok je ona dostojanstveno pozirala nakon skandala, on je iskoristio priliku da nestane u masi zvanica, pisao je "SrpskiTelegraf."

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading