Unikatan izgled za savršeno vlog iskustvo – Huawei nova 10
Promo

Reč je o seriji nova, koja je i do sada, sa svakim novim pojavljivanjem na tržištu, privlačila veliku pažnju. Ipak, možemo reći da su stvari sa Huawei nova 10 modelom prevazišle i najveća očekivanja. Jednostavno, reč je o modelu koji posmatrača zasenjuje svojim jedinstvenim dizajnom, a uz to i njegove unapređene funkcije nikoga ne ostavljaju ravnodušnim pred novim tehnološkim izazovima koji su, po svemu sudeći, već uveliko među nama.

Očaravajući dizajn koji se utiskuje u svest

Već na prvi pogled, Huawei nova 10 “odiše” savršenim proporcijama, idealno ukomponovanim u jednu estetski zaokruženu formu. Šta više, kvalitet izrade i besprekorni završni detalji mnoge će navesti na pomisao da je reč o telefonu iz premium klase.

Jedinstvenost nova 10 modela se ogleda već u njenim dimenzijama. Naime, sa 168 g i uz dimenzije od 162,2 x 73,9 x 6,9 mm, Huawei nova 10 predstavlja najlakši pametni uređaj na tržištu i, ujedno, najtanji model iz nova porodice do sada. Pritom, posebni materijali od kojih je izrađen Huawei nova 10 maksimalno minimaliziraju mogućnost klizanja, pa njena savršena ergonomija idealno prijanja uz svačiji dlan.

Poseban detalj predstavlja unikatan dizajn poleđine sa glavnim sistemom kamera u obliku tzv. Star Orbit Ring-a, koji svojim lux dizajnom daje poseban pečat celokupnom uređaju. Pritom, nova 10 dolazi u dve boje: svedenija Starry Silver i Starry Black boja koja u sebi oponaša nešto od mističnosti zvezdanog noćnog neba.

Zaronite u ekran Huawei nova 10

Huawei nova 10 odlikuje raskošan ekran od 6,67 inča. Reč je o OLED ekranu sa posebno dizajniranim staklom koje pojačava čistoću i prozirnost ekrana. Njegovom besprekornom prikazu posebnu draž daje automatski prilagodljiva stopa osvežavanja do 120 Hz, kao i širok spektar od 1,07 milijardi boja. Živopisan i detaljan vizuelni prikaz podržava visoka rezolucija od 1080 x 2400 piksela, što reprodukciji daje jedan krajnje realističan utisak.

huavei

Promo

 

Vanserijske kamere za vrhunsku zabavu i baterija koja sve podržava

Možemo reći da kamere Huawei nova 10 modela predstavljaju njegovo najjače oružje. Jednostavno, savršeno oštri snimci kako zadnje tako i prednje kamere garant su za igru bez granica. Fotografišite i snimajte iz svakog ugla, u svetlim i tamnim uslovima – vaš krajnji rezultat dobiće jedan novi originalni potpis.

Glavna zadnja kamera nova 10 modela dolazi sa tehnologijom Ultra Vision fotografisanja, uz 50 MP. Dodatne kamere imaju 8 MP sa ultra širokim uglom, i 2 MP za dubinu fokusa i bokeh efekat. Uz to, unos svetlosti je povećan do 40%, a u praksi to znači da ćete imati idealne fotografije čak i kada je svetlost prigušena.

Prednja kamera telefona Huawei nova 10 ima 60 MP i ultra - široki ugao od 100 stepeni. Uz 4K rezoluciju, slika je jasna i široka, a mnogobrojne funkcije dozvoljavaju korisniku neograničenu igru i permanentan rad na kvalitetu selfija i vlogova.

Naravno, sve prethodno pobrojano ne bi imalo nekog preteranog smisla da Huawei nova 10 ne podržava moćna baterija od 4.000 mAh, koja uz SuperCharge punjač od 66 W korisnicima nudi neograničene mogućnosti zabave.

Huawei nova 10 i AppGallery – prečica do najpopularnijih aplikacija

Kao treća najveća prodavnica aplikacija na svetu, AppGallery je stekao ozbiljnu reputaciju kada je u pitanju pristup najpoznatijim svetskim, ali i domaćim, aplikacijama. Tako korisnici mogu uživati u vrhunskim aplikacijama za razmenu poruka kao što su WhatsApp, Viber, TikTok, Snapchat, Telegram ili Facebook Messenger, a Huawei nova 10 omogućuje korisniku da brzo, lako i sigurno pristupi i do aplikacija kao što su Facebook, Twitter i LinkedIn, ali i do brojnih aplikacija za editovanje fotografija i videa. Huawei nova 10 i AppGallery korisniku nude sve što mu je potrebno za kreiranje, editovanje i šerovanje vlogova svetskog nivoa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading