Aleksandar Vučić
printscreen
Aleksandar Vučić

printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: printscreen

* Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa kandidatima za poslanike Srpske liste

* U nedelju se na Kosovu i Metohiji održavaju vanredni parlamentarni izbori

* Sastanku prisustvuje i Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM

"DIVIM SE VUČIĆU ŠTO NIJE NAPRAVIO SKANDAL" Čuvenom francuskom političaru prekipelo: Ovo je osveta Nemačke Srbiji, i u sve su se umešale i SAD! A Pariz... sramota!

2.15 - Sedam godina slušam kako sam ja izdajnik, a dve kako sam upleten u ubistvo Olivera Ivanovića. Sram vas bilo lažovi jedni odvratni. Ne radite to zato što mrzite mene i moju porodicu, već zato što mrzite Srbiju, hocete Srbiji da okačite taj jaram oko vrata.

14.05 - Mnogi su vodili kampanju protiv Srpske liste i u Beogradu, i to mahom zbog ubistva Olivera Ivanovića. Pokrenuli su krivični postupak protiv Ivana Todosijevića jer je rekao da je bio iscenirani masakr u Račku. Zbog toga hajde uhapsite sve u Srbiji, ja to i danas kažem i danas mislim. Hajde pobijte nas i zabranite da mislimo drugačije. Mora da postoje samo junaci Tači i Haradinaj. Ne zaboravite doneli su još jednu odluku da bi smanjili izlazak na izbore doneli su odluku da mora da se izađe sa kosovskim dokumentima na izbore. Zabranili su da OEBS kontroliše glasanje putem pisanja. 

Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

13.45 - Predsednik Aleksandar Vučić pozvao je sve Srbe da izađu na izbore 6. oktobra i glasaju po svojoj savesti i da ima više razloga za to.

- Poštovani Srbi, Srpkinje u kampanji ste mogli da vidite zajedničku, usredsređenu kampanju koja se vodila protiv Srpske liste ne samo na KiM i to su vodile sve 4 albanske liste - rekao je Vučić.

- Niko odavde nije mogao da dođe da podrži svoj narod i predstavnike svog naroda. Vodili su kampanju zastrašivanja svih ljudi koji su Žarko Dejanović i Vlasto jer nisu Srbi koji se dopadaju albanskim partijama. Zabranili su Srpskoj listi emitovanje predizbornog spota zbog sintagme "Srbija zove".

Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

- Pozivam naš narod da razumeju u koliko smo teškoj situaciji. Isto su nam radili i u Krajini, unosili razdor u narod, a to pokušavaju i danas da urade. Da oslabe Srbiju u celini i zato još jedanput pozivam ljude da izađu na izbore 6. oktobra - naznačio je predsednik.

Sastanak predsednika sa 17 kandidata Srpske liste za poslanike, kome prisustvuje i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, počeo je nešto posle 13 sati na Andrićevom vencu.

Prvi na listi je Igor Simić, a pored njega, na razgovor sa predsednikom, došli su Zoran Mojsilović, Miljana Nikolić, Jasmina Dedić, Slavko Simić, Ivan Todosijević, Miloš Perović, Ljubimko Karadzić, Verica Cheranić, Branislav Nikolić, Svetislav Jokić, Milan Kostić, Vinka Radisavljević, Milan Joksimović, Ksenija Božović, Boža Stojanović i Mirjana Nikolić.

Šestoro kandidata je iz Severne Mitrovice, po dvoje su iz Zvečana i Gračanice, dok iz Leposavica, Kline Istoka, Štrpca, Kamenice i Zubimog Potoka i Vučitrna dolazi po jedan. Predsednik Vučić pozvao je Srbe sa KiM, ali i interno raseljene i prognane, da glasaju za Srpsku listu.

ĐILASOV KANDIDAT NENAD RAŠIĆ PRIZNAO LAŽNU DRŽAVU KOSOVO Traži funkciju premijera!

Srpska lista, predizborni spot

Printskrin

Srpska lista, predizborni spot, Foto: Printskrin

Da će kandidate za poslanike SL pozvati u Beograd, najavio je pre nekoliko kada, čime će, kako je rekao, simbolično pokazati koja je njihova drzava. Istakao je da će im pružiti punu podršku i da će ponovo pozvati narod da izađe na izbore.

LAVROV DIREKTNO OPTUŽIO SAD! Ruski ministar otkrio zašto Americi treba Kosovo: Zato im smeta Briselski sporazum!

- Moja je poruka, Srbi, izađite na izbore u što moguće većem broju jer glasamo za opstanak na KiM, na našim ognjištima, glasamo za srpske plate u školama i bolnicama, jer će sve ukinutu ako ne budemo imali pravo glasa i ne budemo čuli glas Srba. Srbija zove, a ja molim ljude da pokažu odgovornost i ozbiljnost - rekao je ranije Vučić.

Srpska lista

Youtube/Printscreen

Srpska lista, Foto: Youtube/Printscreen

ALBANCI SLAVE ĐILASOVOG KANDIDATA Nenad Rašić može da postane premijer Kosova, ali za Srbe će to biti početak pakla! 

On je tada upozorio na moguće manipulacije glasovima na izborima na KiM - krađa putem pošte i pisama ili putem nevažećih listića, kako bi Priština dobila "lažne glasove za Srbe".

VEST IZ VAŠINGTONA ODUŠEVILA TAČIJA I HARADINAJA Neprijatelji Srbije ne prestaju da likuju, Albanci slave na Kosovu!

SEČA SRBA NA KOSOVU! Albanka Valjdete Daka zapretila najgorim kaznama svima koji se ne saviju pred Prištinom!

"DOVOLJNO MRZI SRBIJU I VUČIĆA DA GA ZAVOLI" Janjušević razvalio Obradovića posle skandaloznog komentara!

BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!