Nenad Rašić, Aljbin Kurti
Public
Nenad Rašić, Aljbin Kurti

Public

Nenad Rašić, Aljbin Kurti, Foto: Public

 

* Rašić se obratio biračima na albanskom jeziku i otvoreno se odrekao Srbije

* Trajkovićeva koja predvodi filijalu Saveza za Srbiju na Kosovu pod vođstvom Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića, izjavila je da se nada da Srbi neće glasati za Srpsku listu

* Novoformiranu koaliciju predstavnika Srba na Kosovu, čine uz Radu Trajković, čine Slaviša Petković, Nenad Rašić, Dragiša Mirić i Branislav Marković

 

Rašić je snimio dva predizborna spota, od kojih je jedan ispred crkve Sv. Nikole u Prištini koju Albanci žele da sruše, a koju su godinama koristili kao javni toalet. Da stvar bude gora, Rašić se obratio biračima na albanskom jeziku i otvoreno se odrekao Srbije.

POSLEDNJE UPOZORENJE LAZANSKOG PRE ODSLASKA U RUSIJU Albanci spremaju opasan manevar! Došao kod Marića, pa u programu uživo saopštio sve o paklenom planu!

Rašić je rekao da podržava nezavisnost Kosova, kao i Haradinajeve i Tačijeve institucije.

- Poštovani sugrađani Kosova! Za deceniju i po, ja, Nenad Rašić, trudio sam se da vam služim i predstavljam sa dostojanstvom, tolerancijom i profesionalizmu unutar kosovskih institucija, u zajedničkim našim naporima da izgradimo i usavršamo najmlađu državu na svetu! - kaže Rašić.

 

Ovo nije nimalo slučajno, budući da je Rašić odavno najavio da računaju na albanske glasove kako bi smanjili politički uticaj i rezultat Srpske liste koju je nazvao monstrumom.

Nemac zabio Srbiji nož u leđa, procurio sraman video snimak!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 01.10.2019. 13:56 Bruka i sramota. Aljbin Kurti, Foto: Printscreen * Neviđeni skandal na skupu u Gnjilanu * Švarc sedi u društvu Kurtija * Isplivao snimak Član nemačkog Bundestaga Stefan Švarc, ispred Socijaldemokratske partije nemačke (SPD), na skupu u Gnjilanu sedeo je pored Aljbina Kurtija lidera albanskog Pokreta "Samoopredeljenje"!

Rašić u drugom spotu, otvoreno, na albanskom, poziva glasače da podrže njegovu kanddaturu kako bi se borili protiv Srpske liste.

- Pozivam vas da glasate za nas, jer jedino tako mozemo da sklonimo negativne uticaje i monstruoznu politiku Srpske liste.Ja sam Nenad Rasic, glasajte broj 120 - govori Rašić u spotu.

Nakon što se Rašić otvoreno deklarisao kao pristalica kosovske nezavisnosti, tamošnji mediji, ali i brojni Albanci počeli su da veličaju njegov politički program i servilnost terorističkoj državi.

Nenad Rašić

Printskrin

Nenad Rašić, Foto: Printskrin

Podsetimo, novoformiranu koaliciju predstavnika Srba na Kosovu, čine uz Radu Trajković, čine Slaviša Petković, Nenad Rašić, Dragiša Mirić i Branislav Marković.

Nenad Rašić

Printskrin

 Foto: Printskrin

Trajkovićeva koja predvodi tzv. Savez za Kosovo, filijalu Saveza za Srbiju predvođenog Draganom Đilasom, Boškom Obradovićem i Vukom Jeremićem, izjavila je da se nada da Srbi neće glasati za Srpsku listu.

IZ PRIŠTINE STIGLA HITNA NAREDBA! Obustavite sve i zataškajte! Sprema se masakr na severu Kosova! Grupa B13 aktivirana!

Njeni koalicioni partneri verovatno su ubrzo shvatili da nemaju nikakvu podršku u srpskom narodu, pa su se okrenuli glasovima Albanaca, uz čiju pomoć će pokušati da se domognu vlasti kao Haradinajevi i Tačijevi Srbi i tako sruše politiku države Srbije na Kosovu.

 

BONUS VIDEO: Ekskluzivni intervju predsednika Republike Srpske Milorada Dodika za Alo.rs