Izbori na Kosovu
Tanjug
Izbori na Kosovu

Tanjug

Kosovo i Metohija, Foto: Tanjug

Daka je na taj način reagovala na izjavu direktora Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marka Ðurića koji je okrivio zvaničnike u Prištini za diskriminaciju Srba zbog odluke da se na izborima 6. oktobra glasa samo sa dokumentima izdatim na tzv Kosovu, prenosi Kosovo onlajn pozivajući na Kosova pres.

PROČITAJ JOŠ:

Ona je naglasila da su uputstva koja je usvojila Centralna izborna komisija obavezujuća za sve.

Iz CIK-a je saopšteno i da su na sastanku tog tela akreditovana još 432 dodatna posmatraca, tako da je ukupan broj akreditovanih posmatraca 34.435.

Srpska lista ranije se žalila na odluku Centralne izborne komisije prema kojoj na predstojećim prevremenim parlamentarnim izborima mogu da glasaju samo građani sa tzv. kosovskim dokumentima, ali je žalba odbijena.

Izbio opšti haos na Autokomandi! Vozači izlazili iz automobila, sevale pesnice!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 03.10.2019. 14:40 Treći dan štrajka taksista! Kolaps, tuča, grad, Foto: Printskrin U Beogradu vlada skoro potpuni saobraćajni kolaps, što zbog protesta taksista na prestoničkim ulicama, što zbog kiše koja tokom većeg dela dana pada. Na Autokomandi je oko 14.00 časova malo nedostajalo da dođe do fizičkog obračuna taksista i vozača.

Ðurić je danas pozvao sve građane sa KiM koji su u biračkom spisku da se jave i da pokušaju na licu mesta da ostvare svoje biračko pravo, bez obzira na to kakve dokumente imaju.

BONUS VIDEO: