Rada Trajković
Printscreen
Rada Trajković

Printscreen

Rada Trajković, Foto: Printscreen

Prema Hodžinim rečima, Rada Trajković je toj osobi rekla da joj video nije potreban i insistirala na tome da ga preda kosovskom tužilaštvu.

"Sa istražiteljima sarađujemo od ranije, ali mogu da kažem da je Rada Trajković ubrzala ovaj proces. Ova osoba je iz Mitrovice", rekao je Hodža.

PROČITAJ JOŠ:

On kaže da je odmah započeta potraga i istražiteljima je dao konkretne zadatke da obezbede ovu osobu i izvrše uvid u to šta može da ima.

Bivša poslanica Skupštine Kosova Rada Trajković rekla je prošle nedelje da su joj ponudili video snimak ubistva političara Olivera Ivanovića, likvidiranog u Severnoj Mitrovici. Trajković je medijima rekla da je odbila da primi video snimak.

Oliver Ivanović

Tanjug

Oliver Ivanović, Foto: Tanjug

Kako navodi Ekspres, pod prismotrom specijalnog tužilaštva nalaze se još dva novoosumnjičena, za koje je, prema rečima tužioca Hodže, zatraženo hapšenje. Obojica žive u Severnoj Mitrovici.

Izbio opšti haos na Autokomandi! Vozači izlazili iz automobila, sevale pesnice!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 03.10.2019. 14:40 Treći dan štrajka taksista! Kolaps, tuča, grad, Foto: Printskrin U Beogradu vlada skoro potpuni saobraćajni kolaps, što zbog protesta taksista na prestoničkim ulicama, što zbog kiše koja tokom većeg dela dana pada. Na Autokomandi je oko 14.00 časova malo nedostajalo da dođe do fizičkog obračuna taksista i vozača.

Četiri osobe su uhapšene u vezi sa ubistvom srpskog političara, od kojih su dve oslobođene.

BONUS VIDEO: