POSLEDNJE UPOZORENJE LAZANSKOG PRE ODSLASKA U RUSIJU Albanci spremaju opasan manevar! Došao kod Marića, pa u programu uživo saopštio sve o paklenom planu!

Lazanski je dodao da Srbija ima podršku od strane Rusije i Kine i da politički odnosi nikada nisu bili bolji.

Miroslav Lazanski
Foto: Youtube printscreen

* Budući ambasador Srbije u Ruskoj Federaciji Miroslav Lazanski gostovao je u emisiji "Dobro jutro Srbijo"

* Očekujemo manevar tzv. kosovske delegacije, da uzme albanske pasoše i pokuša da uđe na kongres u Čileu gde se može potencijalno raspravljati o ulasku tzv. Kosova u Interpol, izjavio je Lazanski

* On je u oproštajnom gostovanju na Hepi televiziji je istakao da nema straha od novog posla ambasadora Srbije u Rusiji

Očekujemo manevar tzv. kosovske delegacije, da uzme albanske pasoše i pokuša da uđe na kongres u Čileu gde se može potencijalno raspravljati o ulasku tzv. Kosova u Interpol, najavio je budući amabasador Srbije u Ruskoj Federaciji Miroslav Lazanski.

- Čile nije priznao Kosovo i oni (tzv. kosovska delegacija) ne mogu sa kosovskim "pasošima" da uđu na kongres, ali mogu sa specijalnim pozivnicama, ili očekujemo manevar da delegacija Kosova uzme albanske pasoše i pokuša da uđe na taj kongres - izjavio je Lazanski gostujući u jutarnjem programu.

Lazanski je dodao da Srbija ima podršku od strane Rusije i Kine i da politički odnosi nikada nisu bili bolji.

- Politički odnosi Srbije i Rusije su odlični, nikada nisu bolji bili. Imamo i podršku Rusije u UN, sa svojim vetom, takođe i Kine. Imamo i podršku kada je reč o ulasku Kosova u UNESCO ili Interpol, to je sada aktuelno da će biti u Čileu. Trudićemo se da priključenje Kosova ni ne bude na dnevnom redu, a ako ovi sa Zapada izlobiraju, da to ne bude izglasano – istakao je Lazanski.

RECEPT IZ BOSNE NA KOSOVU! Na ovaj način su Bošnjaci prevarili Hrvate, a sada Albanci hoće istom metodom da unište Srbe!

OSVANULA CRNA LISTA! Priština uvela novu zabranu srpskom narodu!

Miroslav Lazanski u oproštajnom gostovanju na Hepi televiziji je istakao da nema straha od novog posla ambasadora Srbije u Rusiji.

- To jeste zahtevan i suptilan posao, ali mislim da nema mesta za strah. Diplomatija je najsličnija novinarstvu kojim se ja bavim. Kao novinar imaš širu slobodu razmišljanja, kao diplomata nemaš – zaključio je Lazanski gostujući u emisiji "Dobro jutro Srbijo".

Miroslav Lazanski
Foto: Alo!/Dejan Briza

Skupština konstatovala ostavku Lazanskog

Skupština Srbije konstatovala je danas ostavku poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Miroslava Lazanskog na predlog Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja.

Nadležni odbor je utvrdio da je Lazanski podneo ostavku, što je jedan od razloga za prestanak mandata poslaniku pre isteka vremena na koje je izabran.

"POKAZAO SAM IM KO JE GAZDA" Haradinaj otkrio šta hoće od Srbije, pa počeo da peva hvalospeve o sebi: Uspeo sam da zaustavim razmenu!

UDARNA VEST IZ ČEŠKE Moramo da povučemo priznanje Kosova!

Ukazom predsednika Republike Srbije, poslanik SNS i vojni komentator imenovan je za novog ambasadora Srbije u Ruskoj Federaciji.

Temperatura pada za 10 stepeni, a onda nas čeka nešto još gore! RHMZ upravo objavio užasne vesti!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 30.09.2019. 17:19 U sredu pretežno sunčano i veoma toplo sa maksimalnom temperaturom od 26 do 30 stepeni.

Ukazu kojim je Miroslav Lazanski postavljen za novog ambasadrora, prethodio je ukaz o opozivu dosadašnjeg ambasadora u Rusiji Slavenka Terzića.

Bonus video

Vučić se brecnuo na konferenciji za novinare

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi