Ramuš Haradinaj
EPA
Ramuš Haradinaj

EPA

Ramuš Haradinaj, Foto: EPA

"Taksa je instrument za stvaranje izbalansirane vrednosti za priznavanje, moramo da ga osnažimo da se razmene priznanja. Velika je anomalija da Srbija traži nešto. Morali smo da tražimo nešto kao žrtva, dakle, priznanje i plus izvinjenje ili odštetu, a kod nas se događa suprotno”, rekao je Haradinaj.

PROČITAJ JOŠ:

On je naveo da je kao premijer "pokazao ko je gazda u kući na Kosovu”, te da je "uspeo da zaustavi ideju o razmeni teritorija” i da pokrene druge procese poput vojske i Zakona o Trepci, prenosi Kosovo onlajn.

Haradinaj kaže i da Srbija ne treba da traži nešto u zamenu za priznanje, već da treba da prizna Kosovo, pa čak i da se izvini ili plati odštetu.

Moramo da povučemo priznanje Kosova!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 30.09.2019. 19:36 Jedini razuman i moralan korak češke Vlade prema tzv. Kosovu trebalo bi da bude povlačenje priznanja njegove nezavisnosti, kaže Tomaš Evan, međunarodni izborni posmatrač, sa iskustvom iz posmatračkih misija na Balkanu. Foto: printscreen * Međunarodni izborni posmatrač Tomaš Evan smatra da bi jedini razuman i moralan korak češke Vlade prema tzv.

On je kazao i da se neće vratiti koaliciji sa DPK-om, a na komentare da je rasturio koaliciju bez najave, rekao je da svoju nameru nije mogao da iznese koalicionim partnerima, jer "nije želeo da ta vest bude preneta Vučiću”.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Nes

01.10.2019 08:21

Ovaj terorista jos na slobodi. Ubijao I dana's ubija narod sa zapada. A ovi ga jos tapsu po ramenima.