Aljbin Kurti
Printscreen
Aljbin Kurti

Printscreen

Aljbin Kurti, Foto: Printscreen

* Neviđeni skandal na skupu u Gnjilanu

* Švarc sedi u društvu Kurtija

* Isplivao snimak

Član nemačkog Bundestaga Stefan Švarc, ispred Socijaldemokratske partije nemačke (SPD), na skupu u Gnjilanu sedeo je pored Aljbina Kurtija lidera albanskog Pokreta "Samoopredeljenje"!

Član Bundestaga iz vladajuće partije ovim činom je prećutno podržao stranku koja se svesrdno zalaže za veliku Albaniju i protivi dijalogu sa Srbijom.

Aljbin Kurti

Printscreen/Youtube

Aljbin Kurti, Foto: Printscreen/Youtube

Posle ovoga nimalo ne čudi što se Srpskoj listi na Kosovu zabranjuje snimanje spotova i oduzima se pravo glasa hiljadama Srba.

S druge strane, Đilasov predstavnik koalicije "Sloboda" Nenad Rašić, koji je na stalnoj vezi sa Kurtijem, snimio je dva spota.

Pročitajte još:

Jedan je ispred crkve Sv. Nikole u Prištini koju Albanci žele da sruše, a koju su godinama koristili kao javni toalet. Da stvar bude gora, Rašić se obratio biračima na albanskom jeziku i otvoreno se odrekao Srbije.

Nenad Rašić

Printskrin

Nenad Rašić, Foto: Printskrin

Rašić je rekao da podržava nezavisnost Kosova, kao i Haradinajeve i Tačijeve institucije.

- Poštovani sugrađani Kosova! Za deceniju i po, ja, Nenad Rašić, trudio sam se da vam služim i predstavljam sa dostojanstvom, tolerancijom i profesionalizmu unutar kosovskih institucija, u zajedničkim našim naporima da izgradimo i usavršamo najmlađu državu na svetu! - kazao Rašić.

Bonus video

Funkcioner Saveza za Srbiju Branko Miljuš ulazi u zgradu Rektorata