U ŠPANIJI POHAPŠENI ČLANOVI SNAJPEROVOG KLANA Zaratili sa suparničkom bandom iz Srbije, pa izvukli deblji kraj (VIDEO)
Foto: Alo/facebook/Printscreen

Kako se navodi, uhapšeno je ukupno 11 osumnjičenih u Malagi, Madridu i Barseloni od kojih su većina državljani naše zemlje.

U saradnji sa policijskim službenicima SBPOK-a MUP-a Srbije, španska Nacionalna policija, UDYCO grupa za organizovani kriminal u Španiji, u Malagi, Baseloni i Madridu, prema pisanju Informera, uhapsila je ukupno 11 lica i to:

Slobodana Milutinovića, zvanog Snajper (priveden prošle nedelje),
Aleksandara Milojevića,
Dobrosava Dedića,
Bojana Radulovića,
Dušana Kovača,
Nenada Delića,
Dalibora Gajića,
Miroljuba Kocića,
Miodraga Dedića,
Eldin Čolakovića
i Ronna Daniela Calanche Salasa.

Navedena lica se sumnjiče za krivična dela izvršena u Španiji, u mestu Estapona tokom januara 2024. godine i to krivična dela razbojništvo uz nanošenje teških telesnih povreda, nedozvoljeno posedovanje oružja, falsifikovanje ličnih dokumenata, nedozvoljena trgovina opojnom drogom i pripadanje kriminalnoj organizaciji.

Tokom akcije hapšenja izvršen je pretres stanova na ukupno 7 adresa u Madridu, Barseloni i Malagi.

Osumnjičena lica su tokom pripreme izvršenja krivičnog dela koristila iznajmljena vozila kao i dron kojim su opservirali žrtve.

Prilikom pretresa navedenih adresa pronađeno je više komada vatrenog oružja i pripadajuće municije, predmeti koji su korišćeni za razbojništva, dron, sedam falsifikovanih ličnih dokumenata i oko 20.000 evra u gotovini.

Kako smo ranije pisali, kriminalna grupa sa Snajperom na čelu razotkrivena je kada su Srbi koje su opljačkali i mučili došli u bolnicu.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading