policijska akcija
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen

Kako saznajemo, u akciji policije su uhapšeni: Milan Janković, Toni Junčaj, Milan Milović, Spasoje Zlatičanin, Sllagjan Gjinoviq, Alen Đolević i Filip Krstonijević, prenosi "Adrija".

Dokazi ukazuju da su M.J. i T.J., u 2021. i 2022. godini, stvorili kriminalnu organizaciju, koja je imala za cilj krijumčarenje opojnih droga, na teritoriji Crne Gore, Albanije, Srbije, Bosne i Hercegovine,Hrvatske i Austrije.

„Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja zajedno sa službenicima Odsjeka za borbu protiv droga su danas, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, uz podršku službenika Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, Odjeljenja bezbjednosti Bar i Posebne jedinice policije, lišili slobode sedam osoba zbog sumnje da su izvršili krivično djelo stavranje kriminalne organizacije i krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. U toku su pretresi na više lokacija u više gradova u Crnoj Gori. Slobode su lišeni: M.J. iz Bara, M.M. iz Bara, T.J. iz Tuzi, A.Đ. iz Tuzi, S.Đ. iz Golubovaca, S.Z. iz Podgorice i F.K. iz Podgorice“, saopšteno je iz Uprave policije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading