VELJA NEVOLJA IMA SVOJ BAKSUZNI DAN: Na ovaj datum je pao njegov ozloglašeni klan, a evo šta se dogodilo istog dana 2017. godine
Alo!/Marko Metlaš

Naime, Belivuku je verovatno ovaj datum baksuzan jer pored toga što je 2021. godine razotkriven njegov klan, inače, ogranak kavačkog klana, Belivuk je pre pet godina takođe uhapšen, ali zbog ubistva karatiste, Vlastimira Miloševića, inače kuma Marka Miljkovića.

- Rano ujutru 4. februara 2021. uhapšeni su Velja Nevolja i Marko Miljković i još 20 pripadnika najbrutalnijeg klana, tada se inspektori i policija izvršili na desetine pretresa stanova i kuća u Gornjem Milanovcu, Tršiću, Loznici. Zaplenjeni su brojni automobili, a inspektori su upali i u bunker na stadionu Partizana, koji je pored kuće strave u Ritopeku bila još jedna bitna njihova baza - kaže sagovornik i dodaje da je da je Belivuk pao i 2017. baš na taj dan.

- Belivuk i Miljković su tog kritičnog dana u 19.30 sati uhapšeni u jednoj kafani na Novom Beogradu gde su sedeli sa još petoricom mladića, koji su kasnije pušteni.

Bojan Mirković surovo likvidiran u Belvilu - Alo.rs

Vlastimir Milošević, podsetimo, bio je kum Marka Miljkovića. Likvidiran je, a potom overen rano ujutru 30. januara 2017. godine na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta u Beogradu. Posle zločina, uhapšen je Belivuk, koji je najpre bio osumnjičen da je direktni izvršilac zločina, ali je potom optužen da je pomagao u zločinu tako što je ukradene registarske tablice stavio na automobil kojim se dovezao i odvezao ubica.

Međutim, tokom sudskog postupka policajac koji je svedočio rekao je da je kontaminirao dokaze "jer sve uviđaje radi jednom četkicom", a potom je sudska veštakinja, koja je u krivičnoj prijavi navela da je Belivukov DNK pronađen na vratima od ulaza u zgradu u kojoj je Milošević živeo, taj iskaz na suđenju promenila i rekla da on pripada nepoznatoj osobi.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading