KO JE TANJA MILJKOVIĆ, SUPRUGA OZLOGLAŠENOG MARKA MESARA? Smejala se i prevrtala očima dok se govorilo o monstruoznim ubistvima
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Protiv ove žene vodi se i istraga zbog sumnje da je prala pare klanu Velje Nevolje.

Miljkovićka je ove nedelje čak u dva navrata došla na suđenje svom suprugu, a nije uspevala da na iskaze kuma njenog muža Nikole Spasojevića tokom kojih je opisivao brutalna ubistva u kojima je navodno učestvovao suzdrži smeh.

Od navijača Zvezde do mesara iz Ritopeka

Tanja Miljković nije oduvek bila supruga Marka Mesara, već je pre njihovog odnosa dovođena u vezu sa Lazarom Vukićevićem, muškarcem koji je završio u "klanici" u Ritopeku.

Tanja je potom ušla u brak sa Miljkovićem, 2015. godine, sa kojim sada ima dvoje dece.

Hapšena zbog pranja novca

Supruga Miljkovića, sprovedena je u Tužilaštvo za organizovani kriminal nakon što joj je početkom decembra pretresena kući na Zvezdari.

Ona je tog dana iz svoje luksuzne kuće izvedena u braon bundi, sa naočarama, maskom i kapom. Ona je u rukama tog dana nosila i kesu iz jedne prodavnice.

Njoj su lisice stavljene na ruke po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal u saradnji sa SBPOK-om, a zajedno sa njom uhapšene su i Belivukova supruga i tašta, kao i nevenčana supruga Filipa Ivanovskog za kojeg se sumnja da je pripadnik klana Belivuk - Miljković.

Nikad viđena slika Radoja Zvicera - Alo.rs

Kako se sumnja, one na svoje ime kupovale nepokretnosti i vrednije pokretne stvari od novca koji, kako se se sumnja, potiče iz delatnosti organizovane kriminalne grupe koju su organizovali Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Pronađena blinda

U porodičnoj kući Miljkovića pronađe je blindirani automobil marke BMW koji je policija oduzela i odnela na veštačenje.

Kako su mediji ranije pisali, u pitanju je blindirani automobil zbog kog je "pao" bivši zamenik načelnika SBPOK Goran Papić, koji je 15. aprila 2020. godine na zahtev tadašnjeg vrha MUP, zahtevao od tadašnjeg rukovodioca PU Beograd da se Miljkoviću vrati blindirano vozilo koje je od njega tada privremeno oduzeto.

Kupila stan za skoro 100.000 evra

Miljković je, prema papirima Tužilaštva za organizovani kriminal, svoj novac davao supruzi Tanji, koja ga je deponovala u banku, a onda plaćala kupljene nepokretnosti.

Za jedan stan Miljkovići su dali 99.613 evra, nakon čega je Marko uhapšen.

Prava cena ovog stana bila je 148.855 evra.

Evo šta znači misteriozna poruka na zaplenjenom kokainu - Alo.rs

Prvi susret u sudnici

Miljkovićka je prvi put na ročište svom suprugu došla 24. aprila, obučena skroz u roze, kako bi videla svog muža, ali i kako bi slušala svedočenje svedoka-okrivljenog Nikole Spasojevića, muškarca koji je sklopio sporazum sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, ali i muškarca koji je inače kum njenom suprugu.

Ona je u pratnji advokata došla do suda, a u sudnicu je došla, kako smo tada pisali, pre nego što je ušao Marko.

Sa vrata odmah je pozdravila najbližeg saradnika njenog muža, Miloša Budimira, kojem je odmah sa vrata mahala sa osmehom od uva do uva.

Kako je hodala dalje, viđala je druge saradnike njenog muža i mahala im.

Sela je u prvi red nakon čega joj je sudski stražar rekao: " Gospođo Miljković, u prvom redu ne može da se sedi". Ona je ustala nasmejala se i rekla: "Nije nikakav problem".

Poljupci, smeh, a onda...muk

Kada se prebacila na drugo mesto, prvi je u sudnicu ušao Veljko Belivuk, a Tanja Miljković se tada ispravila, međutim on je nije primetio.

Ubrzo za Belivukom u sudnicu je doveden i Marko Miljković, kojem je neko dobacio da mu je došla žena. On se okrenuo nasmejao i poslao poljubac Tanji, koja je stavila obe ruke na usta i krenula neprestano da mu šalje poljupce.

Veljko Belivuk se tada okrenuo, video je i počeo da se smeje. Prekrio je oči rukom i pognuo glavu i pokazao je rukom da se raduje.

Krenula je prozivka, kada god je čula ime nekoga koga poznaje ona se nasmejala.

Kada je izašao Nikola Spasojević sedela je uspravno i gledala u njega. Kada je stao za govornicu naslonila se leđima i prekrstila ruke.Bila je vidno raspoložena, smejala se na određene delove iskaza, poput: uklanjanje tela, kada je rekao da će mu dati golf, ali i kada je Spasojević naveo da će pričati o ubistvu Kiće Markovića.

Zvicer bio u Beogradu kad su uhapšeni Belivuk i Miljković - Alo.rs

U jednom trenutku je počela da grize unutrašnjost usne, bilo joj je smešno i pominjanje kuće u Ritopeku.

Pomno je pratila svaku izgovorenu reč i većina reči joj je mamila osmeh.

Kada je krenuo da priča o Aleksandru Gligorijeviću Pukiju, Tanja Miljković se uozbiljila i delovala je zbunjeno. Međutim, kada je svedok-okrivljeni počeo da priča o Ljubomiru Kići Markoviću, inače navijaču Partizana čije ubice još uvek nisu pronađene, Miljkovićka nije uspela da suzdrži osmeh.

Došla i na drugo ročište

Tanja Miljković je tokom drugog dana svedočenja Nikole Spasojevića imala ozbiljan izraz lica, a kako su mediji tada preneli, vidno ju je oraspoložilo kada je videla njenog muža, Marka, kako izlazi izvan staklene prostorije kako bi ispitivao svog kuma.

Miljkovićeva supruga se smejala na neke rečenice Spasojevića, ali uglavnom je negodovala, prevrtala očima i odmahivala rukama.

Spasojević je ispričao kako je video mnogo krvi u Ritopeku, kući poznatoj i kao klanica, a Miljkovićka nije uspela da se suzdrži pa je tako prevrnula očima i nervozno odmahnula rukom.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading