AMERIKANAC POVUKAO OBARAČ? Traje potraga za ubicom Srbina u Kambodži
Foto: Printscreen/Facebook

Dačković, koji je poreklom iz Brusa, navodno je bio sa izvesnim državljaninom SAD u društvu tokom večeri kada je ubijen.

Dačkovićeva porodica u Brusu, kako saznaje "Politika", nema nikakve informacije o razlozima Strahinjinog ubistva. U toku je veoma komplikovana procedura organizacije prebacivanja tela u Srbiju, a sve otežava i mogućnost da je ubijeni u Kambodži živeo pod drugim imenom.

Spekuliše se da se Dačković u Pnom Penu nekome zamerio. Njegova supruga ukazala je navodno na izvesnog Amerikanca, ali se to još ne zna sa sigurnošću. Mediji su objavili Dačkovićeve slike na kojoj je navodno i muškarac koga policija traži zbog sumnje da ga je ubio.

Strahinja Dačković odavno nije živeo u svom rodnom mestu. Iz Brusa se najpre odselio na Kosovo. Zatim je napustio Srbiju i otišao u Makedoniju, pa odatle u Nemačku. Iz te države odselio se u Tursku, a zatim se nastanio na Tajlandu, gde se i oženio.

Odatle je prešao u Kambodžu, gde je razvio neki biznis, a navodno je držao lokal. Imao je prijatelja iz Niša, jutjubera, koji je povremeno postavljao klipove na kojima je i Strahinja.

Podsećamo, ubistvo se dogodilo u subotu, ispred hotela u glavnom gradu Kambodže, kada je Strahinja Dačković pogođen sa tri hica.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading