PREDAO SE LUKA CEROVIĆ Došao sa advokatom u Palatu pravde
Foto: Printscreen

Luka Cerović, koji prema operativnim podacima važi za desnu ruku, odnosno najbližeg saradnika Nikole Vušovića, zvanog Džoni sa Vračara, predao se danas.

Kako se saznaje, on je danas u pratnji advokata došao u Palatu pravde, odnosno kod sudije za prethodni postupak i odmah je sproveden u pritvor, objavio je Kurir.

Za Cerovićem je, podsetimo, bila raspisana poternica na predlog Višeg tužilaštva u Beogradu, koje protiv njega i još dvojice osumnjičenih vodi zbog iznude.

Podsetimo, Vušović i Cerović, navodno su na čelu takozanog "vračarskog klana" za koji se spekuliše da je preuzeo sve poslove Veljka Belivuka, posle njegovog hapšenja.

Istražitelji su, kako se saznaje, naložili i da se njihov DNK ukolio postoji u bazi uporedi sa tragovima pronađenim u kući strave u Ritopeku. Podsetimo, Vušović, zvani Džoni sa Vračara, u martu prošle godine je bio uhapšen u Dominikanskoj Republici, ali umesto da bude izručen Srbiji koja traga za njim, pušten je iz ekstradicionog pritvora.

- Postoje indicije da je u hijerarhiji kavačkog klana on preuzeo Belivukovo mesto i postao najbliži saradnik Zvicera - objašnjava on.

Inače, i za Vušovićem je raspisana poternica Višeg tužilaštva u Beogradu, i to zbog nezakonitog posedovanja oružja.

Velja nevolja i Srđan Lalić oči u oči - Alo.rs

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading