ŠTEK ZA EVRE! Belivukov klan krio blago na tajnoj adresi, ovo je moguća lokacija!
Foto: Alo.rs

Kako navode Novosti, ispod betonske ploče na groblju ne nalazi se telo već novac, droga i oružje koje je tu sakrio ovaj krvavi klan i zbog toga su u toku predistražne radnje kako bi se otkrilo više informacija o svemu ovome.

Policija se nada da bi neka saznanja o tome mogao da ima i svedok okrivljeni Srđan Lalić, koji je sklopio sporazum sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u zamenu za 18 godina zatvora.

Privatna arhiva Mup

 

- Novac ove kriminalne grupe nije nađen - kaže izvor Novosti i dodaje da se sumnja da se u grobnici nalazi i oružje koje je korišćeno za neke likvidacije koje su počinili, kao i izvesna količina narkotika.

Takođe, ova operativna saznanja ukazuju na to da se grobnica ne vodi ni na koga, a da je sagrađena po Belivukovom i Miljkovićevom nalogu.

- Takođe, smatra se da se na njoj nalaze lažna imena i slike ljudi, pa će potraga biti veoma teška,osim ako neki od svedoka ne progovori i ne odvede policiju direktno do grobnice - kaže izvor Novosti.

Privatna arhiva Mup

 

Istražni organi do sada su bili usmereni na rasvetljavanje monstruoznih zločina koje je ova grupa počinila, a u narednom periodu fokus bi trebalo da bude upravo otkrivanje ove grobnice.

Navodno, mozak operacije skrivanja bio je Miljković i ova ideja za skrivanje novca je, kako se pretpostavlja, potekla od njega.

Komentari (0)

Loading