DVOJICA PRIZNALA DA SU KUPILA DROGU OD NJEGA Ovako se branio "diler iz školskog dvorišta"
Alo! Vladimir Marković

I.K. (41) se sumnjiči za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, za koje je zaprećena kazna zatvora od 5 do 15 godina, budući da je krivično delo izvršeno u dvorištu osnovne škole, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

On se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Tužilaštvo je nakon saslušanja sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da I.K, odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, imajući u vidu da je i ranije osuđivan.

ANDRIJA KOJI SE JUČE UDAVIO U ADI NIJE UMEO DA PLIVA Nesrećni mladić iz okoline Aleksinca došao u Beograd da bi zaradio za patike, porodica u suzama - Alo.rs


M. M. (40) i N. S. (44) terete se za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga i na saslušanju su priznali krivicu.

Oni su uhapšeni u subotu, 23. jula, pošto je policija u školskom dvorištu pregledom M. M. i N. S, kod njih pronašla po paketić heroina od 37 i 35 grama, koje im je, kako se sumnja, prethodno prodao I. K.

Potom je policija, pretresom poštanskog sandučeta u zgradi u kojoj stanuje I. K, pronašla oko 40 grama heroina spakovanog u 100 paketica koji su oduzeti.

Kod njega je takođe pronađeno i oduzeto 37.400 dinara.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading