ANDRIJA KOJI SE JUČE UDAVIO U ADI NIJE UMEO DA PLIVA Nesrećni mladić iz okoline Aleksinca došao u Beograd da bi zaradio za patike, porodica u suzama
Foto: Alo!/Ana Branković

Tuga u kući Andrije Stanišića (19), mladića iz sela Koprivica kod Aleksinca, koji se juče utopio na Adi Ciganliji.

Nesrećni mladić, čije je telo juče izvučeno iz vode na Adi Ciganliji, bio je neplivač. 

Kako se saznaje, Andrija je igrao fudbal i imao ambicije da nastavi da se bavi fudbalom i postane poznat. 

Roditelji kažu da je 11. jula otišao u Beograd kako bi radio u ujakovoj firmi, a ovo mu je prvi put da je na duže otišao od kuće. 

Otac Saša, sina jedinca poslednji put je video u subotu. 

- Otišao 11. jula kod ujaka u Beograd, on tamo ima firmu, on godinama tamo radi. Hteo je da kupi skupe patike. Hteo je da postane poznat. Ovo mu je prvi put da ode, tek je počeo da radi. Ja sam dan pre toga bio u posetu kod  njega u subotu, odneo sam mu neke stvari, i videli smo se na dva sata. On je trebao da radi u nedelju ali nije hteo, ali je hteo da odmori, kazao je da će ići na Adu - kaže slomljeni otac. 

Dodaje da mladić nije umeo da pliva. 

- Nije znao da pliva, govorio je da zna, ali ja ga nikada nisam video kako pliva. Kako sam čuo vozili su se pedalinom, tridesetak metara od obale skočili su da plivaju do kopna. Javila mi je policija na Čukarici, ne znam da li je uopšte zaplivao, naglo je propao, zaronio je i nije mogao da izroni, pokušali su da ga spasu, i Filip Filipović vaterpolista, čuo sam, ali mi stvarno nije jasno da na tako malom rastojanju nisu uspeli da ga izvuku - kaže Andrijin otac Saša Stanišić. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading