IZVOR IZ POLICIJE OTKRIO Ovo je bio Belivukov i Miljkovićev plan za bekstvo
Printscreen

- Plan je bio da ih vozi ženska osoba i da, ukoliko naiđu na kontrolu, ona kaže da ih je pokupila kao stopere. Plan im se izjalovio jer ih je policija uhapsila - otkriva izvor iz istrage.

Podsetimo da su vođe kriminalne grupe koja je optužena za pet ubistava, u noći hapšenja 4. februara prošle godine, krenule da beže u Bosnu i Hercegovinu!

KRIMINALNA HOBOTNICA KAVAČKOG KLANA U VRHU SRPSKOG MUP Zvicer plaćao policijske funkcionere da pletu zaveru oko Vučića

- Istražitelji su došli do informacija da im je krtica koju su imali u SBPOK veče pre hapšenja dojavila da će im biti stavljene lisice. U pripremi planiranja bekstva pomagao im je, kako se sumnja, bračni par iz Loznice, bivši policajac Vlado Georgiev i njegova supruga Slađana Sekulić, koji su se takođe našli na optužnici Tužilaštva za organizovani kriminal - kaže izvor Kurira i nastavlja:

- Plan je bio da te noći preko Sremske Mitrovice Belivuk i Miljković odu do Drine i prevezu se čamcem u Bosnu i Hercegovinu. Međutim, na putu su uhapšeni i stavljene su im lisice u poslednjem trenutku - otkriva izvor.

Obojica se od tog 4. februara nalaze u pritvoru, gde čekaju početak suđenja. Optuženi su za najteža krivična dela, pet ubistava, otmice, silovanje, trgovinu drogom i oružjem.

- Početak suđenja još nije zakazan, a Velji Nevolji i Maretu Mesaru preti doživotna robija - podseća on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading