KRIMINALNA HOBOTNICA KAVAČKOG KLANA U VRHU SRPSKOG MUP Zvicer plaćao policijske funkcionere da pletu zaveru oko Vučića
Alo

Ujedno pleli mrežu zavere protiv Aleksandra Vučića, koja je trebalo da rezultira atentatom na predsednika Srbije.

POLICIJA SPREČILA BEKSTVO BELIVUKA I MILJKOVIĆA Imali su pomoć iznutra

- Radi se o mafijaškoj hobotnici unutar MUP koju je svojevremeno formirala Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka. Oni su za velike pare odrađivali prljave poslove za njenog šefa Zvicera, a tesno su sarađivali s mrežom špijuna Agencije za nacionalnu bezbednost Crne Gore koji su i dalje pod kontrolom Mila Đukanovića - piše Srpski telegraf.

Tako je ovaj narko-bos u svakom trenutku imao informacije iz prve ruke šta operativci rade, kakve su dokaze prikupili, a posle hapšenja Belivuka i ekipe javljali su mu kako se njegovi bliski saradnici drže na saslušanju i da li su otkrili nešto što bi moglo da ga ugrozi, navodi sagovornik Srpskog telegrafa iz bezbednosnih struktura.

Podsetimo, o atentatu se oglasio i sam predsednik Aleksandar Vučić.

KO STOJI IZA ZVICERA I PLANIRANJA ATENTATA NA VUČIĆA? Koalicija Priština-Zagreb-Sarajevo priželjkuje haos u Srbiji!

- Video sam sedam imena u dopisu kojim nam je jedna evropska zemlja prosledila operativna saznanja o planiranom atentatu. Na nadležnim službama je da to reše. Raspisane su poternice, zna se i odakle je trebalo oružje da stigne. Ali mislim da građane to ne zanima previše, imaju svoje probleme. Ne mislim da je to od posebnog značaja za ljude - rekao je sinoć Vučić u prvom obraćanju javnosti nakon što je Evropol zvanično obavestio naš MUP o postojanju kriminalne grupe koja za cilj ima atentat na predsednika Srbije tokom februara.

Komentari (2)

Loading
Njanja

24.01.2022 11:36

Sve više ovakvih vesti predsednik Vučić treba što pre da se zaštiti i maksimalno osigura od strane profesionalno obučenih ljudi

Jasna

24.01.2022 22:47

Ježim se koliko ljudi mogu da budu zli i pokvareni! Sram ih bilo!