EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Zvicer i Belivuk slave uz "kavačke ćevape", a na uvce im peva Jadranka Barjaktarović
Objektiv

 

Radoje Zvicer, jedan od vođa kavačkog klana, tokom proslave krsne slave Sveti Jovan ugostio je brojne prijatelje i poznanike, a na trpezi su, kako su pokazali snimci, bile razne đakonije, među kojima i ćevapi.

Za atmosferu tokom proslave bila je zadužena pevačica Jadranka Barjaktarović, koja se nedavno našla u žiži javnosti zbog skandala na proslavi DPS, kad je pevala antisrpske pesme.

Ova pevačica se u izjavi za Objektiv nevešto pravdala da nije ni znala na čijoj proslavi je pevala.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Zvicer i Belivuk slave uz

Objektiv

 

 

– Iskreno da vam kažem, ja sam za njih prvi put čula iz medija. Ne znam ta prezimena. Ne poznajem te ljude i ne znam da li sam nastupala kod njih. Pevam na dosta slavlja, narodski sam pevač. Prosto, ja pevam za onog ko me zove i plati. Nemam taj problem da idem da nastupam. Pevam za narod, za ljude koji me vole. Pevala sam mnogim porodicama i na slavljima i na krštenjima. Poznata sam po tome i trudim se da nastup odradim kvalitetno. Kada nastupam, ne gledam ko me je angažovao. Dogovorimo se o svemu, po sistemu došla-pošla, jer kada bismo pamtili imena, gde bi nam bio kraj – rekla je juče Bajraktarovićeva za Objektiv.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading