HOROR KRSNA SLAVA ZVICERA Za stolom sedeli Belivuk i Miljković, a posluženi i "kavački ćevapi"! Hvata jeza od prizora
Alo

 

Radoje Zvicer, jedan od vođa kavačkog klana, tokom proslave krsne slave Sveti Jovan ugostio je brojne prijatelje i poznanike, a na trpezi su, kako su pokazali snimci, bile razne đakonije, među kojima i ćevapi.

Kako su baš u to vreme Zviceru u posetu iz Beograda došli i Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, kao i njegova desna ruka, Marko Miljković Mare, koji su u "kući smrti” u beogradskom Ritopeku, u naselju Livadice, kako su pokazali rezultati dosadašnje istrage protiv klana, brutalno ubijali svoje žrtve i njihova tela zatim mleli u industrijskoj mašini za mlevenje mesa, sumnja se da se radi o ćevapima napravljenim od ljudskog mesa, saznaje Objektiv!

HOROR KRSNA SLAVA ZVICERA Za stolom sedeli Belivuk i Miljković, a posluženi i

Foto: MUP Srbije

 

 

DOMAĆICA SLAVE ZVICEROVA SUPRUGA

Domaćica proslave bila je Zvicerova supruga Tamara. Ona se prvi put našla u javnosti nakon neuspele likvidacije njenog supruga u Ukrajini prošle godine.

Tada je napadačima uspela da odvuče pažnju tako što je izvukla pištolj i počela da puca na njih. Belivuk i Miljković su po povratku iz Tivta sleteli na beogradski aerodrom "Nikola Tesla”. Njih dvojica su se našli iza rešetaka u februaru i, kako stvari trenutno stoje, iza njih će ostati još dugo.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading