EKSKLUZIVNO! Otkrivamo kako je ekipa Velje Nevolje mamila i ubijala žrtve u Ritopeku! Rezali im vratove,  pa ih ostavljali da  celu noć krvare!
Foto: ALO/Marko Metlaš

 

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, i njegova kriminalna grupa na monstruozan način su ubijali svoje suparnike, koje su u „kuću smrti“ u Ritopeku navodno mamili uz pomoć njihovih poznanika, kojima su za tu uslugu obećavali do 60.000 evra ili drogu u toj vrednosti, ekskluzivno saznaje Alo!.

Izvor našeg lista navodi da su članovi Veljine ekipe otete muškarce potom dokrajčivali tako što su im sekli vratove i ostavljali ih da celu noć krvare nad metalnom posudom!

- Žrtve su završavale u toj kući zahvaljujući njihovim prijateljima i ljudima iz okruženja, koji su za taj zadatak dobijali vrednu nagradu - do 60.000 evra u gotovini ili drogu u toj vrednosti. Oni su žrtve lagali i pozivali ih na sastanak u vikendici, odakle više nikada nisu izašle - navodi izvor blizak istrazi i otkriva najbrutalnije detalje o načinu na koji su Veljini ljudi ubijali:

EKSKLUZIVNO! Otkrivamo kako je ekipa Velje Nevolje mamila i ubijala žrtve u Ritopeku! Rezali im vratove,  pa ih ostavljali da  celu noć krvare!

MUP

 

 

- Najpre su ih brutalno tukli do te mere da je njihovo telo bilo prekriveno modricama, zatim su im sekli žile na vratu, a naposletku su ih ostavljali celu noć da krvare. Ispod njih su ostavljali veliku posudu u koju je curila krv. U jutarnjim satima su dolazili do njih i uklanjali tela i dokaze. Najpre su ih kasapili, pa mleli u mašini za mlevenje mesa - tvrdi naš sagovornik.

Vođi „kavčana“ slali ćepave od mesa žrtava

Kako se navodi, Belivukova ekipa je činila jeziva ubistva po nalogu Radoja Zvicera, jednog od vođa kavačkog klana, koji je u bekstvu.

- Odavde su Zviceru slali ćevape od ljudskog mesa. Kad se on iznervira i kaže da od nekoga želi da vidi ćevape, odavde su mu slali. To je industrijska mašina, tu su stavljali isečene delove. Ranije su delove nosili u novu kuću, čiju smo lokaciju otkrili, bacali ih ribama da pojedu, pa su krečili te prostorije - otkrio je Aleksandar Vučić.

Inače, četiri meseca posle hapšenja Belivuka i pripadnika njegove kriminalne grupe policija češlja svaki pedalj zemlje na raznim lokacijama u Srbiji za koje se sumnja da su bili njihovi štekovi. U Ritopeku se nalazi jedna od Belivukovih vikendica, u kojoj su pronađeni DNK tragovi više žrtava, arsenal oružja, krvave stvari, ali i mašina za mlevenje mesa kojom su pripadnici njegove grupe mleli svoje žrtve.

Sumnja se da su u toj kući likvidirani Goran Veličković Goksi, navijač Partizana, Milan Ljepoja, pripadnik bande „Pink panteri“, i Zdravko Radojević, navijač Crvene zvezde. U kući smrti pronađeni su i tragovi Lazara Vukićevića, navijača Crvene zvezde, koji je nestao sredinom oktobra prošle godine.

Kako smo ranije pisali, sumnja se da su Vukićeviću pre likvidacije odsekli jezik.

Imali štekove i pored stranih ambasada

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je Belivukova ekipa imala štek stanove i tik uz neke ambasade.

- Imali su mnoge štek stanove, uz pojedine ambasade, što je za mene bilo neverovatno - otkrio je Vučić gostujući na TV „Prva“, na kojoj su prikazani snimci kuće u Ritopeku koju su ovi kriminalci koristili za mučenje, sakaćenje i ubistva.

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading