nestali srbin u grčkoj
Foto: Printscreen/Printscreen

Radovan Juračić iz Kikinde, otac dvoje dece, krenuo je na grčko ostrvo Kos, kod kuma sa željom da ugovori sezonski posao.

Kobnog dana se ukrcao na trajekt u Atini oko 18 časova. Dva sata kasnije, tačnije oko 20 časova, čuo se sa suprugom Draganom, kojoj je rekao da se ukrcao na trajekt za Kos.

Njegova supruga Dragana Juračić istakla je ranije da se poziv tada prekinuo jer je veza bila loša, te da se njen suprug od tada više nije javljao.

Porodica i veliki broj prijatelja nestalog Radovana konstatno apeluje na sve ljude, da odmah jave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o njemu.

Akcent je na ostrvima Patmos, Leros, Kalimnos, Kos i Rodos, a reč je o ostrvima na kojima je stajao brod na kome je Radovan putovao.

Inače, Radovan je već odlazio u Grčku kako bi radio. Ovo je treći put.

Prema dosadašnjim informacijama, porodica nestalog Radovana je u kontaktu sa srpskom ambasadom u Atini.

Rečeno im je da još uvek nisu odobrili sve naloge od brodskih kompanija za pregled kamera kao ni telefonskih,- navodi se u grupi „Grčka info“, u kojoj je i objavljena prva informacija o nestanku Radovana.

Podsetimo, Radovan Juračić nestao je u ponedeljak, a signal njegovog telefona poslednji put je lociran na Rodosu. Radovan je visok 1,75 metara, težak 85 kg, ima smeđu kosu i zelene oči. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading