nestali srbin u grčkoj
Foto: Printscreen/Printscreen

U izjavi za Kurir, Kikinđanka kaže da im je rečeno da su kamere snimile Radovana, dok se u Atini ukrcavao na brod za Kos:

- Tu informaciju potvrdili su nam zvaničnici naše ambasade u Grčkoj. Sa njima smo i dalje u kontaktu. Kamera na brodu definitivno je Radovana snimila. Vidi se dok se ukrcavao i čekirao kartu. Međutim, ne vidi se njegov izlazak sa broda jer tada kamere snimaju putnike otpozadi, pa istražitelji nisu utvrdili da li je Radovan među osobama koje su se iskrcale. Novih informacija nema ni njegov kum. On je takođe Kikinđanin, a Radovan je i ranijih godina odlazio kod njega da radi. Bratu je ovo bio treći odlazak - priča Dijana.

Potvrđuje da ih izjeda strašna neizvesnost i da se skoro nikome više ne javljaju:

- Cenimo što mediji sa velikim interesovanjem prate Radovanov nestanak u Grčkoj, ali mi više, verujte, nemamo ništa novo da kažemo. Da imamo, sigurno bi to saoštili. Najteže je Dragani, Radovanovoj supruzi. Sama je sa dvoje dece. Ona se više nikome ne javlja. Sve ovo već predugo traje... Sve sporo ide... Nemamo, nažalost, ništa novo da kažemo - iskrena je Dijana.

U potragu za nestalim Kikinđaninom uključeni su srpska i grčka policija, ali i Interpol:

- Koliko smo čuli, danas će se emitovati jedna poznata emisija u Grčkoj, u kojoj će biti reči i o slučaju moga brata. Apel u Grčkoj svima je upućen, ali zasad nema pomaka. Otkako su se Radovan i Dragana poslednji put telefonom čuli u ponedeljak, 29. maja, više o njemu ništa ne znamo - priznaje Dijana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading