nestali srbin u grčkoj
Foto: Printscreen/Printscreen

Radovan se 28. maja ukrcao u autobus koji je iz Srbije krenuo ka Atini. Zatim je 29. maja trebalo da se ukrca na putnički brod u luci Pirej. Međutim, od tada mu se gubi svaki trag. Njegov nestanak prijavila je porodica.

O njegovom nestanku govorile su sestra i supruga nestalog Radovana.

Juračićeva žena kaže da su kontaktirale policiju, i da daju sve od sebe.

Jezivo porodično nasilje u Kikindi - Alo.rs

- On se javio sa broda da je ušao na brod i da će se javiti ujutru kad stigne na Kos, međutim to se nije desilo. Pomaže nam srpska ambasada u Grčkoj. Čovek iz amabasade je u kontaktu sa policijom, oni su angažovani, pretražuju kamere, spisak putnika na brodu, Telekom Srbija je poslala zahtev za odobrenje da mu uđu u trag u telefon. Javila nam se grčka novinarka iz njihove emisije u kojoj će biti sve o njihovom nestanku, tako da uglavnom sve što smo mogli i što je u našoj moći, policija, Interpol, sve... - kažu zabrinute žena i sestra.

Kada su kontaktirale brod na koji se navodno ukrcao suprug i otac, rekli su im da nemaju ovlašćenje da daju spisak putnika, ali da će ga dati policiji.

- Želimo da kažemo da ako ga je neko video da nam se jave, svaka pomoć je dobrodošla. Nadam se da će ga neko videti i da će nam javiti, a ako bilo šta čuju da nam jave - rekla je Juračić, rasplakavši se.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading