nestali srbin u grčkoj
Foto: Printscreen/Printscreen

Radovan se 28. maja ukrcao u autobus koji je iz Srbije krenuo ka Atini. Zatim je 29. maja trebalo da se ukrca na putnički brod u luci Pirej koji je plovio do ostrva Kos. Međutim, njegov nestanak je prijavljen organizaciji "Smile of the Child" 31. maja koja je odmah objavila detalje o njemu, a na zahtev porodice jer postoji sumnja da mu je život u opasnosti.

Njega je na ostrvu Kos trebalo da sačeka prijatelj, međutim, on tvrdi da se Radovan nikada nije iskrcao iz broda.

Supruga nestalog Radovana rekla je da se čula sa suprugom uoči njegovog nestanka i da je zvučao normalno.

Saslušan hrabri takstista otkrio gde se krije ubica iz Mladenovca - Alo.rs

- Mi sem kuma nemamo prijatelje i rođake u Grčkoj. Ne znam šta mu se dogodilo, nikada ranije nije ovako nestao - rekla je ona.

Dragana je dodala da ju je kontaktirala Ambasada Srbije u Grčkoj i da za sada nema novih informacija o njenom suprugu.

- Trenutno se proverava da li se Radovan ukrcao na brod, poslat je i zahtev Telekomu za praćenje njegovog telefona - rekla je ona za Telegraf.

Grčka policija je sinoć objavila saopštenje u kom se navodi da je Radovan visok 1,75 cm, težak 85 kilograma, braon kose i sivih očiju. Nije poznato šta je imao na sebi od odeće u trenutku nestanka.

Poziva se svako ko ima bilo kakvu informaciju da kontaktira udruženje "Child Smile", ili nacionalni kol centar za nastala lica, kao i policijske stanice u zemlji ili putem aplikacije Missing Alert.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading