nestali srbin u grčkoj
Foto: Printscreen/Printscreen

Dok je listala album sa porodičnim fotografijama, kroz suze, nam je rekla da je sigurna da će joj sin doći živ i zdrav!

- Jako mi je teško. Plačem svaki dan i čekam da mi neko nešto javi! Stalno ponavljam sebi da je živ, a onda pomislim, šta ako nije?! Ne znam šta da kažem. Izađem tako na terasu, pa gledam, sve čekam da se pojavi... Ali u duši me teši to što on uvek voli da me iznenadi i što se nadam da će to biti 9. juna na moj rođendan. I, da mi to bude najveći poklon na svetu - kroz jecaj priča Radoslava.

Na pitanje da li je njen drugi sin spreman da krene put Grčke da nađe brata, odgovara:

- Sada sređuje papire. Sve će završiti. Uporan je i neće tako lako odustati. Iako ne zna Grčku, ne plaši se. I on veruje da je Radovan živ i rekao mi je da se neće smiriti dok ga ne dovede kući.

Podsetimo, Radovan Juračić iz Kikinde, nestao je u Grčkoj bez traga. On se 29. maja u Atini ukrcao na feribot i zaputio na ostrvo Kos, u nameri da nađe sezonski posao. Kao i nekoliko puta do sada, tamo ga je čekao kum. Međutim, Radovan ove godine nije stigao.

U trenutku nestanka na sebi je imao teksas bermude, crnu majicu kratkih rukava i plave patike. Nosio je crnu Adidas sportsku torbu, teget ranac na kojem je pisalo DexRock i ispod Josip. Porodica moli svakog ko ima bilo kakve informacije, da javi najbližoj policijskoj upravi ili na broj telefona 064 560 67 60. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading