nestali srbin u grčkoj
Foto: Printscreen/Printscreen

Dok je listala album sa porodičnim fotografijama, kroz suze, nam je rekla da je sigurna da će joj sin doći živ i zdrav!

- Jako mi je teško. Plačem svaki dan i čekam da mi neko nešto javi! Stalno ponavljam sebi da je živ, a onda pomislim, šta ako nije?! Ne znam šta da kažem. Izađem tako na terasu, pa gledam, sve čekam da se pojavi... Ali u duši me teši to što on uvek voli da me iznenadi i što se nadam da će to biti 9. juna na moj rođendan. I, da mi to bude najveći poklon na svetu - kroz jecaj priča Radoslava.

Na pitanje da li je njen drugi sin spreman da krene put Grčke da nađe brata, odgovara:

- Sada sređuje papire. Sve će završiti. Uporan je i neće tako lako odustati. Iako ne zna Grčku, ne plaši se. I on veruje da je Radovan živ i rekao mi je da se neće smiriti dok ga ne dovede kući.

Podsetimo, Radovan Juračić iz Kikinde, nestao je u Grčkoj bez traga. On se 29. maja u Atini ukrcao na feribot i zaputio na ostrvo Kos, u nameri da nađe sezonski posao. Kao i nekoliko puta do sada, tamo ga je čekao kum. Međutim, Radovan ove godine nije stigao.

U trenutku nestanka na sebi je imao teksas bermude, crnu majicu kratkih rukava i plave patike. Nosio je crnu Adidas sportsku torbu, teget ranac na kojem je pisalo DexRock i ispod Josip. Porodica moli svakog ko ima bilo kakve informacije, da javi najbližoj policijskoj upravi ili na broj telefona 064 560 67 60. 

Komentari (0)

Loading