ŠTA SU RADILI BELIVUK I MILJKOVIĆ Kažu nam braća iz Crne Gore: Ovo nijesmo ni u Meksiko viđeli što vi činite tu... Samo sa leševima blejim, čudno mi kad vidim živog čoveka!
Alo!/Shutterstock-graveworm/ Estock/Miloš Rafailović

 

Sve fotografije, a ima ih tačno 55, pribavljene su putem međunarodne pravne pomoći od Republike Francuske, čije službe su uspele da „provale“ u server Skaj aplikacije i dostave ih tamošnjim pravosudnim organima. Time su i definitivno razrešene priče o tome da je američki FBI dostavio dokaze skinute sa Skaj aplikacije koju je grupa koristila za međusobnu komunikaciju.

Ispostavlja se, sudeći po optužnici, da su sve te fotografije pronađene zahvaljujući tome što ih je drugookrivljeni Marko Miljković 24. decembra 2020. godine prosledio nepoznatoj osobi „da ne bi ostao bez njih“. Te večeri je poslao 16 užasnih fotografija pokojnog Gorana Veličkovića, 12 fotografija pokojnog Aleksandra Gligorijevića, 17 slika pokojnog Lazara Vukićevića  6 fotografija pokojnog Ljepoje. Takođe je poslao 4 fotografije na kojima se vidi vezan Zdravko Radojević. Na tim fotografijama se vidi kako Zdravko Radojević puni pištolj i stavlja ga u kesu, a sve zato što su hteli iz tog pištolja da pucaju na kuću jednog od braće Budimir i da ga ostave na licu mesta sa Radojevićevim otiscima. Time bi, valjda su smatrali, policija mislila da je Radojević u bekstvu.

Te fotografije prate sledeće poruke Marka Miljkovića prema NN licu:

22:14:41- „da ti pošaljem slike klanica da imamo kod tebe, da nam se ne obrišu jer ih samo ja imam“

22:31:23 – “to je to što nam treba brate da ne ostanemo bez njih“

22:31.48 – „i mi smo tel sutra ću da počnem da prebacujem slike i da ga zaštekamo“

22:33:55 – „sve su krvnici bili ne neki civili“.

***

Jednu od fotografija u optužnici prati poruka koju je, prema optužnici, poslao Belivuk i u kojoj se kaže: “vidi lutko Meksiko u sred Beograda hahahah”.

Takođe, tih dana je zabeležena i poruka Marka Miljkovića: “moram na put malo da odmorim, odlepiću brate…. samo sa leševima blejim ….. čudno mi kad vidim živog čoveka…. što je najače nikako spisak da se smanji….. kako nam kažu ova braća iz CG …. ovo nijesmo ni u Meksiko viđeli što vi činite tu…… ja sam čekao da se oporavim od korone da bi ubijao tuga…”

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading