KRVAVE PARE ZAKOPAO ISPOD ŠLJIVE Goran Džonić šokirao na saslušanju: Možda sam kopao, a možda je i moj sin?; Nije znao da je policija već otvorila usisivač i pronašla dokaze
Facebook

Goran Džonić, uhapšen zbog sumnje da je brutalno ubio, a zatim spalio tročlanu porodicu Đokić, kako Kurir nezvanično saznaje, novac koji je ukrao od njih, zakopao je ispod šljive na imanju koji se vodi na ime njegovog sina.

- Pre nego što ih je zakopao ispod šljive stavio ih je u usisivač. Dao je alibi policiji od 26. septembra, ali je u svim pričama govorio besmislice i pričao nepovezano - rekao je Kurirov izvor iz istrage i dodao:

- Kada su ga policajci pitali zašto je kopao u voćnjaku on je rekao: "Možda sam kopao, a možda i nisam, a možda je i moj sin kopao?" - ispričao je izvor.

Navodno, sve ovo bilo je veoma čudno istražiteljima, te su usledile dodatne provere.

Alo/ Ilustracija

 

 

- Iako je Džonić važio za nekoga ko ima mnogo para, nedavno je od zelenaša pozajmio 20.000 evra - naveo je izvor.

Podsetimo, ubica je, pošto je ubio i spalio celu porodicu, iz sefa u automobilu uzeo novac. Po izvršenom trostrukom ubistvu i pljački, 43.000 evra je zakopao u dvorištu svog sina.

Kada je policija došla po Gorana Džonića, on je prvo rekao da ih je najverovatnije ubio njegov sin, ne znajući da je temeljna policijska istraga već utvrdila da je on počinio gnusni zločin.

 

Komentari (0)

Loading