UBICA PORODICE PRED NIŠKIM SUDOM Počinje suđenje za ubistvo Đokića - potresena majka nastradalog Gorana izgovorila samo ovo
Foto: Alo.rs

Džonić je sa lancima oko nogu, u tišini, ušao u sudnicu. U rukama nosi fasciklu sa beleškama, dok je sudska radnica u velikoj kutiji donela obiman predmet sa optužnicom i dokumentacijom prikupljenom u istrazi.

KOMŠIJE O MONSTRUMU IZ ZAJEČARA KOJI JE UBIO DETE ''Mučio je i psa. Tukao ga je i bacao!'' 

Pripremnim ročištem počinje suđenje Goranu Džoniću, koji se tereti da je ubio brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i ćerku Lidiju Đokić (26) iz Aleksinca.

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Nišu on se tereti da je iz koristoljublja počinio teško ubistvo koje je šokiralo Srbiju a sve u nameri da dođe do novca kako bi vratio dug od 10.000 evra koje je pozajmio kako bi kupio i renovirao kuću za jednog od sinova.

Stojanka Đokić je stigla u sud, obučena u crninu i čeka početak suđenja za monstruozno ubistvo njene porodice.

Stojanka je bila vidno potresena zbog činjenice da će se naći "oči u oči" sa optuženim Džonićem.

''Nikako nisam'', kratko je prokomentarisala starica.

Starica je došla sa advokatom Miroslavom Ristićem, a ispred sudnice je postavljeno sudsko obezbeđenje, javlja reporter beogradskog medija s lica mesta.

UBICA PORODICE PRED NIŠKIM SUDOM Počinje suđenje za ubistvo Đokića - potresena majka nastradalog Gorana izgovorila samo ovo

Alo/ Ilustracija

 

Za krivično delo za koje je optužen, Džoniću bi mogla da se izrekne i najteža kazna propisana srpskim zakonodavstvom – doživotni zatvor.

Kako su mediji već pisali, Goran Đokić (57), njegova supruga Gordana (56) i ćerka Lidija (26) iz Aleksinca ubijeni su 27. septembra 2021. godine, nakon što su iz Moravca krenuli za Aleksinac.

Nakon opsežne policijske portage njihova ugljenisana tela pronađena su 2. oktobra u ataru Moravca, a spaljeni automobil „folkasvagen pasat“ u ataru 12 kilometara udaljenog sela Tešica.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading