SUĐENJE ZA SVIREPU LIKVIDACIJU PORODICE ĐOKIĆ Džonić uputio uvrede Gordaninom ocu, obratio se i Goranovoj majci (FOTO)
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Džonić je na suđenju isprovocirao oca ubijene Gordane, a obratio se i baka Šojki. Posle Džonića, u sudnicu je ušla majka ubijenog Gorana, Stojanka, koja je rekla da ostaje pri svemu šti je ranije izjavila.

Ona je potvrdila da je njen sin Džoniću za prethdni Božić pozajmio 1.000 evra, za koje ne zna da li mu je ovaj vratio, kao i da mu je pre toga pozajmio 10 000 evra koje nikad nije dobio nazad.

DŽONIĆ TVRDI DA SE NE SEĆA! Počelo suđenje bivšem policajcu za ubistvo tročlane porodice  

Te tvrdnje Džonić je negirao.

''Ne bre Šoje, nisam bre, nisam pozajmio ništa, stvarno nisam'', obratio joj se on, na šta ga je nesretna žena podsetila da je lično njegov sin došao da potraži taj novac.

Nakon nje je iskaz dao i Gordanin otac Momčilo, koji je iz sudnice izašao sa suzama u očima, budući da ga je Džonić isprovocirao.

''Radio si u Nemačkoj, ajde reci koliko si puta pozvao Lidiju i Gordanu, a sad ih kao žališ'', obratio mu se podrugljivo Džonić.

Saslušana su i dva brata Gordane Đokić  koja su istakla das u kobnog dana videli Džonića na žutom skuteru, kada su krenuli na neku proslavu. Zoran Vitković, jedan od advokata oštećenih, rekao je da je ovo treći put da Džonić menja odbranu, ali da smatra da je u predmetu dovoljno dokaza da se dokaže njegova krivica. On je imao teške reči za optuženog posle svedočenja.

''Očigledno možete i sami da zaključite da se radi o nečoveku, njega čovek teško može nazvati ljudskim bićem'', rekao je Vitković.

Naredno ročište na kome će biti saslušani policajci koji su obavili pretres kuće porodice Džonić zakazano je za 6. april.

Podsetimo, Goran Đokić, vlasnik menjačnice, njegova supruga Gordana i ćerka Lidija, nestali su 26. septembra 2021, kada su se iz Moravca, nakon posete Goranovoj majci Stojanki, vraćali u Aleksinac. Njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra iste godine u ataru sela Moravac, dok je njihov "folksvagen pasat", koji je takođe zapaljen, pronađen nedaleko od Tešice.

Na imanju Džonićevog sina Stefana pronađeno je više od 40.000 evra, za koje se veruje da su ukradeni od Đokića koji je u Aleksincu držao menjačnicu. Džonić je pored teškog ubistva optužen i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Više javno tužilaštvo je za Gorana Džonića zatražilo kaznu doživotne robije.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading