KAKO JE POLICIJA RASVETLILA MASAKR U MORAVCU? Osumnjičeni prošao poligraf, inspektori nisu odustajali
Alo/ Ilustracija

Prikupljeni su brojni dokazi da je upravo Džonić 26. septembra opljačkao, streljao i spalio brata Gorana, njegovu suprugu Gordanu i ćerku Lidiju. Kod ubice u dvorištu pronađeno je zakopano više od 200.000 evra koje je ukrao od Đokića.

Džonić je mesecima planirao kako da likvidira dobrostojećeg rođaka i da mu otme pare iz auta.

- Osumnjičeni je dobro poznavao zabačene atarske puteve i vrtače u okolini Moravca i susedne Tešice. Kobne noći, 26. septembra, Đokići su bili kod Goranove majke u Moravcu, a kad su krenuli natrag u Aleksinac, na raskrsnici ih je zaustavio Džonić. Goran je stao i primio rođaka u auto, jer nije mogao ni da pretpostavi šta je ovaj naumio. Ubica je onda seo na zadnje sedište Goranovog auta, potegao je pištolj, pa je odmah upucao Gordanu, koja je sedela na suvozačkom mestu i naredio Goranu da ih odveze do obale Južne Morave - opisuje izvor Informera i dodaje:

KAKO JE POLICIJA RASVETLILA MASAKR U MORAVCU? Osumnjičeni prošao poligraf, inspektori nisu odustajali

Facebook

 

Sagovornik napominje da je Džonić bio jedan od prvih koji je ispitan u vezi sa otmicom i ubistvom Đokića, ali je bio veoma uverljiv da nema veze s tim zločinom.

- Inspektorima je ipak i dalje bio sumnjiv, pa je nekoliko puta privođen na saslušanje, gde je i poligrafski ispitan. Poligraf je iz drugog puta pokazao da ipak krije nešto, pa je naložen detaljan pretres njegovog imanja. Tada je otkriveno da je skoro 200.000 evra, koje je oteo od Đokića, zakopao u svom dvorištu - otkriva sagovornik.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragan

22.10.2021 07:01

Bravo za policiju. Tako treba raditi.