HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 2. MAJ Strelca prijatelji ostavljaju na cedilu, Blizanci će imati konflikt sa partnerom, Vage u centru zakulisnih radnji
Foto: Pexels

Ovan

Posao: Poslovi su vam konačno krenuli od ruke, a finansijska situacija se nalazi sada pod vašom kontrolom i sve je bolja i bolja.

Ljubav: Period vam je doneo mnogo poslovnih obaveza zbog čega ste bili u situaciji da pomalo zapostavite svog partnera. Upravo zbog toga postojala je mogućnost da vam partner priredi ljubomorne scene. Pokušajte da rešite problematičnu situaciju.

Zdravlje: Stalna migrena.

Bik

Posao: Ovaj dan provodite u znaku retrospektive prethodne poslovne nedelje. Finansijska situacija se stabilizuje  i vi ste u suštini zadovoljni procenom postojećeg stanja. 

Ljubav: Ovaj period je kao stvoren za ljubavna uživanja, jer Bikovima unosi sklad u vezu. Iza vas se nalazi period kratkotrajne krize poverenja, ali sada definitivno uplovljavate u mirnije vode.

Zdravlje: Upala krajnika.

Blizanci

Posao: Negativni aspekti mogli su u prethodnom periodu uzrokovati  pogrešne procene nekih poslovnih saradnika. Rešenje tih povremenih problema nastupilo je onog trena kada ste doneli odluku da promenite tim saradnika.

Ljubav: Blizanci mogu da naiđu na probleme u komunikaciji sa partnerom, jer je prisutna jedna doza negativne energije zahvaljujući lošim aspektima.

Zdravlje: Hormonski disbalans.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 2. MAJ Strelca prijatelji ostavljaju na cedilu, Blizanci će imati konflikt sa partnerom, Vage u centru zakulisnih radnji

Foto: Pexels

 

Rak

Posao: Poseban uspeh očekuje one Rakove koji se bave privatnim biznisom. Ključ uspeha u potpunosti je u pravilnom izboru tima saradnika i primeni originalnih ideja koje ih izbacuju ispred konkurencije.

Ljubav: Slobodni Rakovi  tokom ovog perioda mogu da se zaljube u jednu pomalo neobičnu i ekscentričnu osobu koja ih povremeno može ostavljati u dilemu.

Zdravlje: Nesanica i nervoza.

Lav

Posao: Problematična saradnja i loši međuljudski odnosi na poslu mogu biti okosnica problema ovog perioda. Prethodna nedelja mogla vam je doneti prekid neke saradnje, ali vas uskoro očekuje nov krug saradnika.

Ljubav: Period krize poverenja između vas i partnera sada je iza vas. Postoji velika mogućnost da se nađete u iskušenju da se upustite u tajnu vezu, ali budite oprezni. 

Zdravlje: Nervoza.

Devica

Posao: Device se nalaze u svom elementu: Ovaj dan vam donosi pozitivnu energiju što se tiče poslovnih pregovora i početka novog posla ili rada na novom projektu.

Ljubav: Razmišljate o proširenju porodice i sređivanju stambenog pitanja. Slobodne Device mogu da upoznaju veoma zanimljivu Škorpiju, Jarca ili Raka.

Zdravlje: Problemi sa sluhom, proverite sa otorinolaringologom.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 2. MAJ Strelca prijatelji ostavljaju na cedilu, Blizanci će imati konflikt sa partnerom, Vage u centru zakulisnih radnji

Foto: Pexels

 

Vaga

Posao: Prethodna nedelja protekla je u znaku otkrivanja tajni. Postojala je mogućnost skandala i promene u timu saradnika upravo zbog nekih zakulisnih radnji i stvaranja neprijateljske atmosfere.

Ljubav: Vage očekuje početak ljubavne avanture sa osobom koju upoznaju preko posla. Sve to se može odvijati pod velom tajnosti, jer ne želite da za vašu vezu saznaju drugi.

Zdravlje: Odlično se osećate.

Škorpija

Posao: Ovaj dan donosi vam  osećaj olakšanja  budući da je bilans prethodne poslovne nedelje uprkos svim problema, ipak pozitivan. Pred vama je period reorganizacije poslovanja i uvođenja novih načina rada.

Ljubav: Škorpije koje su u vezi mogu da budu u nedoumici, jer ih partner zbunjuje svojim  nedoslednim ponašanjem. Vi praktično ne znate na čemu ste.

Zdravlje: Obuzima vas melanholija.

Strelac

Posao: Dominantna tema jeste poslovna saradnja sa prijateljima. Jedan od njih mogao je iznenada da promeni odluku i ostavi vas na cedilu.

Ljubav: Strelčeve očekuje zajedničko kratko putovanje s partnerom. To će vaš odnos izvući iz rutine u koju ste zapali. Posebna dinamika prožima vaš društveni život.

Zdravlje: Zanemarili ste aktivnost, a svesni ste da je to osnova vaše pokretljivosti.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 2. MAJ Strelca prijatelji ostavljaju na cedilu, Blizanci će imati konflikt sa partnerom, Vage u centru zakulisnih radnji

Foto: Pexels

 

Jarac

Posao: Ovaj dan može da vam posluži kao sjajna prilika za planiranje radnih aktivnosti tokom naredne nedelje. Pripremite rezervni plan, jer postoji mogućnost prepreka finansijskog tipa.

Ljubav: Jarčevi razmišljaju o budućnosti svoje veze sa partnerom i sve posmatraju iz ugla krajnje svrhe. Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo sa Devicom, Rakom ili Škorpijom.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Vodolija

Posao: Uprkos sjajnim ponudama, dobro razmislite koliko su obećanja  potencijalnih novih poslodavaca  osnovana,  jer vam kasniji vremenski period može pokazati da nisu bila realna.

Ljubav: Vodolije očekuje zanimljiv izlazak u društvo. U okviru novog kruga poznanika, moći ćete da upoznate veoma privlačnu osobu. Vodolije koje su u vezi planiraju zajedničko putovanje.

Zdravlje: Pojava ekcema.

Ribe

Posao: Doneli ste čvrstu odluku da ubuduće postignete drugačije dogovore, jer vas je prethodni period gotovo u potpunosti iscrpeo.

Ljubav: Poznanstvo sa osobom u znaku Device, Vodolije ili Jarca može se pretvoriti u nešto mnogo više od obične ljubavne romanse. Ribe koje su u vezi prošle su kroz period krize i sada ulaze u period harmonizacije.

Zdravlje: Problemi sa stomakom.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading