NEDELJNI HOROSKOP Blizancima će se život dramatično promeniti, Škorpiju čekaju porodične svađe, Vagu besparica
Foto: Getty Images

Period između novembra i decembra i prelaz iz jeseni u zimu zahtevaće mnoge promene u životima svih horoskopskih znakova.

Uz pomoć tih promena, mnogi će resetovati svoje živote, prevazići nagomilane probleme i pronaći tako željenu sreću i uspeh.

Ovan

Predstavnci ovog znaka treba da izaberu novi cilj, ali prvo moraju da stave tačku na ono što je završeno. Ove nedelje, položaj planeta uticaće na vašu duhovnost i samospoznaju što će vam pomoći da razumete šta želite od života i da promenite prvobitne planove.

Bik

Neke stvari nažalost neće ići po planu i sve se može pokvariti u najvažnijem trenutku. Astrolozi savetuju Bikovima da ne preuzimaju sve na sebe, već da češće traže pomoć od partnera, porodice ili prijatelja. U blizini će sigurno biti onih koji su spremni da vam pomognu.

Blizanci

U narednom periodu život Blizanaca se pod uticajem planeta može dramatično promeniti. Najveći krivac za ovo je retrogradnost Neptuna 1. decembra. Takođe, nepovoljni položaj planeta i pomračenje Sunca doneće i tri loša dana - 29, 30. novembar i 4. decembar. Ovih dana astrolozi savetuju predstavnicima ovog znaka da se posvete sebi, svojim željama i razlozima za sreću.

Rak

U narednom periodu intuicija će vas služiti bolje nego ikad, pa ćete s lakoćom moći da prozrete laži i obmane. Pronicljivost će vam koristiti ne samo u poslu, nego i u ljubavi. Osetićete posledice mnogih nerešanih pitanja, stoga je krajnje vreme da se pozabavite nagomilanim problemima kako biste zimu dočekali spremni.

Lav

Ova nedelja biće posebno produktivna za sve one predstavnike znaka koji ne vole da sede besposleni već da su stalno u nekoj akciji. Očekuje vas pregršt novih prilika, ponuda za posao i novih poznanstava. Sve to može dovesti do uzbudljive romanse. Važno je samo da pravilno rasporedite svoju energiju i vreme kako ne biste sagoreli.

Devica

Budite pažljivi u ljubavnim vezama, moguće je da ćete dobiti rivala ili nekog ko pokušava se ubaci na vaše mesto. Zvezde vam savetuju da ne dajete glasna obećanja, niti da sebi postavljate neizvodljive i nerazumljive zadatke. Ipak, imate potencijala za mnogo više, stoga se nemojte zadovoljavati već postignutim već pažljivo postavite svoje naredne ciljeve

Vaga

Astrolozi predviđaju da će mnoge Vage poželeti da u narednom periodu započnu novi život. Poznato je da ovaj horoskopski znak nema baš sreće sa novcem, tako da ćete se ove nedelje suočiti sa velikim finansijskim poteškoćama. Posebno opasna i izazovna biće kupovina tokom pomračenja Sunca. U ljubavnoj sferi sve će biti uobičajeno stabilno.

Škorpija

U toku ove nedelje moguće su porodične svađe i sukobi. Položaj planeta nije povoljan, stoga se čuvajte zavera. Budite pažljivi u komunikaciji i birajte reči kako slučajno ne biste uvredili nekoga ko vam je blizak i drag. Vreme je za akciju u svakom smislu jer više ne bi trebalo da bude prepreka koje su vas ranije zaustavljale i plašile.

Strelac

Predstavnici ovog znaka trebalo bi što manje da budu u dodiru sa negativnim osobama jer im to može poremetiti planove, naročito tokom nepovoljnih dana 29, 30. novembra i 4. decembra. Na poslu se trudite da radite samostalno, što manje slušajući neželjene savete drugih. Dolazi teško vreme kada se treba čuvati svađa i zlonamernih ljudi.

Jarac

Ove nedelje astrolozi savetuju predstavnicima ovog znaka da se više odmaraju, a naročito dame koje često znaju da zaborave na predah. Ako od sebe zahtevate nemoguće, postizanje uspeha će se pretvoriti u potpuno destruktivan proces. Umor može dovesti do novih briga. Manje razmišljajte o problemima na koje ne možete da utičete.

Vodolija

Predstavnici ovog znaka mogu se suočiti sa novim izazovima između 29. novembra i 5. decembra. Negativne emocije, izazvane spoljašnjim faktorima, mogu u potpunosti da dovedu Vodoliju do potpunog iscrpljivanja, dodatnog stresa i anksioznosti. Pokušajte da se opustite što je više moguće i da vas nevolje drugih ljudi ne potresaju toliko.

Ribe

Astrolozi savetuju Ribama da preispitaju svoj pogled na svet i životne principe. Ako trenutno nemate želju da radikalno promenite svoj život, i dalje morate da radite na tome. Promena je ono što će podstaći nove želje i nove ambiciozne ciljeve. Ako ste u potrazi za srodnom dušom, obratite pažnju na tajne signale tela i na to da li se slažete ili ne.

Komentari (0)

Loading