Skloni su izdaji: Ovi horoskopski znaci imaju dva lica
Foto: Pixbay

Vodolija

Predstavnici ovog znaka ne vole da lažu, ali su vrlo vešti u obmanama. Najčešće igraju različite uloge u odnosima sa drugima, pokazujući im što žele da vide. Ne žele nikoga direktno da uvrede, ali igraju za "dva tima". Vole da se osećaju potrebnim, a takođe im je bitno i da budu u centru pažnje.

Strelac

Strelčevi su neverovatno proračunati. U tom smislu, niko ne može da se uporedi sa njima, zato im i npolazi za rukom da se iz svake situacije "izvuku". U isto vreme, dvoličnost i licemerje ovog znaka su apsolutno svesni. Strelac nikada neće učiniti nešto tek reda radi, imaju određene ciljeve i planove. Na primer, uglavnom svoje veštine koriste samo kada treba da se istaknu na poslu.

Blizanci

Blizanci su po prirodi dvolični, ali im namere nisu zle. Bitno im je kako ih drugi vide, pa se zato "okreću kako vetar duva". Ova osobina je inače karakteristična za mnoge ljude uopšte, samo što je kod Blizanaca baš uočljiva. Osim toga, predstavnici ovog znaka se ne libe da lažu čak ni najbliže ljude, kažu astrolozi.

Vaga

Astrolozi kažu da Vage ne samo da lažu, već su i vrlo vešte u pretvaranju. Istina, ne čine to suviše često, ali dovoljno da bi ih stavili na crnu listu kad je reč o ljudima u koje ne treba imati npoverenja. Po prirodi su diplomate, a sposobnost da se spretno žongliraju činjenicama, kao i laganje, pomaže im u životu. Kako ne bvole da se sukobljavaju, ova njihova loša osobina je uglavnom povezana sa potrebom da svima udovolje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milan1

27.05.2021 10:06

U horoskopu sam strelac; i slažem se da sam veliki manipulator, na žalost. Nisam ponosan na to, radim na sebi, ali...teško ide popravak.