OSTAVIO LEKARE U ŠOKU Težak oblik raka pluća izlečio medom u koji je dodao ovaj sastojak
Foto: Youtube/Printscreen

Govori se da je rak neizlečiva bolest kojoj je jedini lek hemoterapija, ali malo se zna da postoje i recepti od lekova iz prirode koji doprinose izlečenju.

Ljudi u svetu uspevaju da se uz medicinske terapije i korišćenjem prirode i prirodnih lekova izleče od raka.

Neki su to uspeli da izvedu šargarepom, drugi kanabisom, treći kurkumom, pa sodom bikarbonom, a najnovije rešenje je med.

Anti Krešiću iz Zagreba je pre 13 godina dijagnostikovan vrlo težak oblik karcinoma – rak pluća i rečeno mu je da neće živeti još dugo. Ipak, uz pomoć meda i lekovitog bilja, Krešić je u potpunosti izlečio rak, a danas je potpuno zdrav i bavi se pčelarstvom.

Iz bolnice je otpušten u aprilu, a već do leta se potpuno oporavio. Kada je za par meseci otišao u Zagreb na kontrolu, lekari nisu mogli da veruju da je još uvek živ.

Oni su mu poručili da nastavi sa svojim terapijama, a njegova krvna slika je ubrzo izgledala kao da uopšte nije imao zdravstvenih problema.

Zdrav i u punoj snazi, Krešić deli svoja iskustva sa ljudima iz celog sveta, smatrajući to svojom ljudskom dužnošću.

Med je u narodnoj medicini poznat već vekovima, a zahvaljujući svom sastavu, od iskona se smatra svetom hranom i jednim od najvažnijih prirodnih lekova.

U Tutankamonovoj grobnici su pronađene posude sa jestivim medom koje su stare preko 3.000 godina. Grci i Rimljani su ga za vreme ratova koristili za jačanje organizma i zaceljivanje rana. Ipak, dugo su ga u istoriji koristili samo oni iz bogatog sloja društva jer je bio veoma skup.

Krešić nije jedini koji je posvedočio da ova zlatna gusta tečnost može da izleči rak u potpunosti ako se ukombinuje sa začinima poput borovih iglica, đumbira ili drugih biljaka. Jedna Bosanka je izlečila rak medom i đumbirom i objavila svoj recept u nadi da će pomoći još nekome.

Ona je imala rak endokrinih žlezda...

Nastavak teksta pročitajte na sajtu penzionisani.rs!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading