POZNATI SLATKIŠ NA MALO DRUGAČIJI NAČIN Punjene puslice sa čokoladom, očaraće vas ukusom
Foto: Bakina kuhinja


Potrebno je:

  • 3 belanca
  • 120 gr prah šećera
  • 1 kašičica sirćeta
  • 1 puna kašika gustina
  • 50 gr čokolade sa rižom

Priprema:

Umutiti belanca sa šećero (mutiti 10 minuta) dodati sirće i na kraju gustin. Sve izjednačiti  pa kašikom ubaciti u kalup sa špricom  pa na dno tepsije praviti mali krug. 
POZNATI SLATKIŠ NA MALO DRUGAČIJI NAČIN Punjene puslice sa čokoladom, očaraće vas ukusom

Foto: Bakina kuhinja

 

Staviti malo čokolade pa opet špricom pokriti praveći krug. Tepsiju obložiti pek papirom. Peći na 100-150 stepeni C oko sat vremena. 

POZNATI SLATKIŠ NA MALO DRUGAČIJI NAČIN Punjene puslice sa čokoladom, očaraće vas ukusom

Foto: Bakina kuhinja

 

Moraju da se osuše i kad ih pritisnete prstima  da se mrve. Fantazija ukusa tope se. Svi koji vole slatko, evo poslastice koja može da stoji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading