VODI TEŠKU BORBU Marina Visković otkrila fanovima kroz šta prolazi, ovo niko nije očekivao!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Marina Visković važi za jednu od najzgodnijih na estradi koja je disciplinovana i posvećena zdravoj ishrani i treninzima tokom cele godine.

Ipak, uprkos zdravim navikama koje je stekla, priznaje da ponekad nije lako da odoli slatkišima i omiljenim poslasticama kojima se s vremena na vreme prepusti u ograničenim količinama, a sada je poslužila kao uzor svim devojkama i pokazala kako odoleva omiljenoj čokoladi.

– To vam je kao kada sretnete svoju najveću ljubav koja nije dobra za vas i jednostavno pogledate je, nežno je pomazite i nastavite dalje srećni kroz život, zato što ste je ostavili- opisala je Marina na slikovit način dok je pokazivala svoju omiljenu čokoladu.

Viskovićeva ističe da ne robuje stereotipima, ali i da nije nimalo skromna kada je njen izgled u pitanju.

– Sve volim na svom telu. Nisam skromna nikad, volim sve. Ja se za ovo telo borim i odričem. U torbi su mi kruška i jogurt. Treba da pojedem to po mom proračunatom vremenu da budem ovako zgodna i da mogu da se hvalim. Isto tako volela bih da mi kosa bude prirodno duga i kovrdžava. Posebno volim svoja leđa i svoje ruke. Zadnjica i grudi su mi prevaziđeni, tako da ih ne stavljam u prvi plan– izjavila je nedavno za domaće medije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading