ŠIK ČIZME DŽENIFER LOPEZ "POKIDALE" KOLIKO SU DOBRE Idu uz svaku kombinaciju, a odišu seksipilom
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica i glumica Dženifer Lopez i te kako ume da najavi novi projekat! Svetska zvezda podelila je na Instagramu nekoliko fotografija koje izgledaju kao deo reklamne kampanje i napisala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


"Nije posao kad radiš nešto što voliš. Nešto stiže".

Džej Lo je ovom prilikom pozirala u tankom maslinastozelenom mantilu koji na prvi pogled podseća na dugačku košulju i kaki haljinu sa sedefastim odsjajem.

U rukama pevačica drži svetlobraon torbu Hermes Birkin i nosi naočare za sunce svetlobraon stakala i crnih okvira, ali najinteresantniji deo ove kombinacije je obuća.

Pevačica je, naime, ponela čizme koje nose njen potpis — u pitanju je kratak model nazvan Jaylah Bootie, koji je sama dizajnirala. One se pertlaju i imaju minijaturnu torbicu u visini zgloba, oštar špic i tanke štikle. Iako su nastale u mašti Dženifer Lopez, nisu skupe koliko biste očekivali: koštaju samo 100 dolara!

Ove čizmice su kombinacija klasičnog dizajna s petlama i combat trenda u svetu ženske obuće, a pripijene su uz stopalo i izgledaju veoma ženstveno. Pevačica se odlučila za maslinasto zeleni model, a proizvodi se i u crnoj i u svetlobraon varijanti, koja bi izgledala jednako upečatljivo uz ovaj Dženiferin stajling.

Mogu se nositi i uz kratko i uz dugačko, i uz pantalone i uz haljine i bez sumnje će privući mnogo pažnje devojaka širom sveta.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading